Κυριακάτικες δυάδες

Κυριακάτικες δυάδες

Κυριακή με πληθώρα επιλογών για παιχνίδι από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη η αγορά βλέπει πως η ομάδα του Λουτσέκσου δεν πατάει καλά, για αυτό και το ανέβασμα του διπλού στα επίπεδα του 2.40. Θεωρούμε πως το Αστέρας-ΠΑΟΚ είναι από τις υποψήφιες ισοπαλίες της μέρας.

Το πρόγραμμα ανοίγει το Απόλλων-Βόλος. Ομάδες που στην πρεμιέρα έδειξαν καλά στοιχεία. Ο Απόλλωνας έβγαλε φάσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, παίζοντας με ψηλά τις γραμμές. Ο Βόλος έδειξε να διαθέτει και φέτος ποιότητα στις θέσεις του κέντρου και της επίθεσης. Το over δείχνει σχετικά τσιμπημένο σε τιμές αρκετά πάνω από το 2.00.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Μπράιτον-Λέστερ είναι δύο ομάδες που μπορούν ως κούμπωμα να δώσουν γκολ. Κάτι αντίστοιχο ανέφερα στη χθεσινή στήλη για το Λούτον-Σουόνσι. Πως ναι μεν οι αριθμοί δείχνουν under, αλλά ως στυλ ποδοσφαίρου ταιριάζουν για ματς με υψηλό σκορ. Τελικά εκεί είδαμε έξι συνολικά γκολ!

Προγνωστικά Α΄ Γαλλίας

Στη Γαλλία η Μονπελιέ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο. Η επιθετική φιλοσοφία του Νταλ Ογκλιό εφαρμόστηκε στην εντέλεια από Ντελόρτ και Λαμπόρντ, αλλά το φινάλε των μεταγραφών ήταν άσχημο για την ομάδα.

Οι δύο σταρ επιθετικοί της έφυγαν για Νις και Ρεν αντίστοιχα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό. Μέτρια εμφάνιση, δεν την πλήρωσε με τη Σεντ Ετιέν την περασμένη εβδομάδα. Πολύ πιθανότερο να την πάθει τώρα, στο εκτός με την Τρουά.

Μια ομάδα που άρχισε τη σεζόν με καλές εμφανίσεις σε δύσκολο πρόγραμμα και δικαιώθηκε στο εκτός με τη Μετς που ήταν στα μέτρα της. Ο άσος ήταν και ψηλότερα, αλλά ακολουθεί μια ελαφριά πτωτική πορεία.

Προγνωστικά Α΄ Ολλανδίας

Η Τσβόλε είναι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς γκολ, επίδοση που δεν συνάδει με τη λογική του πρωταθλήματος. Το over τώρα παίζει ψηλά στην αναμέτρηση με την Γκόου Αχεντ, λογικό αφού επηρεάζεται από τα στατιστικά των ομάδων και το γεγονός πως το ματς είναι ντέρμπι.

To παιχνίδι μου

Δυάδα στη Stoiximan.gr

  • 19/9 –16:00 Απόλλων Σμύρνης-Βόλος Over 2,5 (2.50)
  • 19/9 –16:00 Μπράιτον – Λέστερ Over 2,5 (2.18)

Στη δυάδα απόδοσης 5.45 ποντάρισμα 6,42 μονάδες

Δυάδα στη Stoiximan.gr

  • 19/9 –13:15 Γκόου Αχέντ – Τσβόλε Over 2,5 (2.07)
  • 19/9 –16:00 Τρουά-Μονπελιέ 1 (2.42)

Στη δυάδα απόδοσης 5.00 ποντάρισμα 7 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X