ΑΕΚ: Κατέκτησε το Super Cup η Κ-18 στο Futsal

ΑΕΚ: Κατέκτησε το Super Cup η Κ-18 στο Futsal
Photo Credits: INTIME

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατέκτησε η ομάδα Νέων στο Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς πανηγυρίζει η Κ18 της Ακαδημίας Futsal της ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 5-2 του Ερμή Ζωγράφου στον τελικό του Super Cup.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1′ με τον Αδαμόπουλο, ενώ στο 9′ ο Τσίκος έκανε το 2-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν 2′ πριν το ημίχρονο, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αδαμόπουλος σκόραρε για το 3-1, με την ΑΕΚ να χάνει μάλιστα πολλές ευκαιρίες για το 4ο γκολ. Έτσι, ο Ερμής βρήκε την ευκαιρία και μείωσε σε 3-2 στο 37′, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε ντέρμπι για γερά νεύρα. Σε εκείνο το σημείο ήρθε το γκολ από τον Χρυσού για το 4-2, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Τσίκος που διαμόρφωσε στο 39′ το τελικό 5-2.

Έτσι, η ομάδα του κόουτς Σταυρίδη πανηγύρισε το τρόπαιο του Super Cup, 3 μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, προσθέτοντας άλλη μία κούπα στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 2-5

ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Δέλγας): Γιαννούλης, Γεωργογιάννης, Καφίρης, Μπαλάφας, Τσέλιος, Πετρίδης, Μπάτος-Μαραγκός, Λαμπρόπουλος, Ζόμπολας, Καραγιάννης, Κακαριάρης, Κουσιάρης.

ΑΕΚ (Σταυρίδης): Βλασταράς, Κωστάκης, Πρωτονοτάριος, Σιούρας, Αδαμόπολους (2), Ξανθόπουλος, Χρυσού (1), Χασσίδ, Τσίκος (2), Ραζάκης, Μπικίκης, Μπελούλιας, Σερέτης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X