ΛεΜπρόν: «Ψήνεται» συνεργασία με Σαλάχ που θα απογειώσει τη Λίβερπουλ

ΛεΜπρόν: «Ψήνεται» συνεργασία με Σαλάχ που θα απογειώσει τη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με Μέσα της Λίβερπουλ, στα… σκαριά βρίσκεται συνεργασία του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Μο Σαλάχ που θα έχει μεγάλα κέρδη για τον σύλλογο της Αγγλίας.

Όπως είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μέτοχος στη Λίβερπουλ, κατέχοντας το 2% μιας ομάδας που η αξία της φτάνει στα 2.2 δις. Σύμφωνα με το Liverpool Echo, ψήνεται μια συνεργασία που θα… εκτοξεύσει (κι άλλο) εμπορικά τους «Reds».

Γίνεται λόγος για συνεργασία του ΛεΜπρόν με τον σταρ της αγγλικής ομάδας, Μο Σαλάχ μέσω διαφημίσεων και μάλιστα ο δημοσιογράφος τονίζει πως είναι θέμα χρόνου για να φτάσει και στον εμπορικό και οικονομικά τομέα της μεγάλης αντιπάλου της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πήγε στα ύψη και στο εμπορικό κομμάτι μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φυσικά η Nike είναι χορηγός τόσο της Λίβερπουλ, όσο και του Βασιλιά, κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολες όλες αυτές τις ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω. Στο κείμενο του δημοσιογράφου τονίζεται πως οι Κόκκινοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευούν με τον καλύτερο τρόπο τον Αιγύπτιο και στο εμπορικό κομμάτι και να κάνουν άνοιγμα σε πολλές χώρες (κάτι που δεν έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό όπως θα μπορούσε μέχρι στιγμής) και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η δημοφιλία του ΛεΜπρόν παγκοσμίως, αφού εδώ και μια 15ετία περίπου είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, του ΝΒΑ και πάντα ότι… αγγίζει γίνεται χρυσός.

Και ο Βασιλιάς έχει αποδείξει πως οι κινήσεις του στον επιχειρηματικό τομέα δεν είναι τυχαίες, στοχεύοντας σε μεγάλες ομάδες (Λίβερπουλ) και τεράστιες αγορές (Λος Άντζελες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X