Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τους ισχυρισμούς του 40χρονου

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τους ισχυρισμούς του 40χρονου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του 40χρονου άντρα, ο οποίος φέρεται να αποτελεί το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και στην δράστιδα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Οργή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι για τις δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου του 40χρονου άνδρα, που φέρεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και την Έφη.

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μιλώντας στο Star μέσω του δικηγόρου της. Ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, αρνήθηκε ότι ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες και άφησε υπόνοιες ότι υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, του θύτη και του θύματος, δεν έχει μιλήσει.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία πλευρά την αληθινή αιτία;»

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του» δήλωσε στο Mega ο κ. Γκαβέρας. «Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» είπε ακόμη ο δικηγόρος του 40χρονου.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή» ισχυρίστηκε ο κ. Γκαβέρας, ο οποίος αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο».

«Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;», συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος του 40χρονου, ο οποίος, κατέληξε λέγοντας πως «ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Πηγή: ethnos.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X