Στην λίστα της Μπολόνια ο Ντε Ρόσι για την θέση του Μιχαϊλοβιτς

Στην λίστα της Μπολόνια ο Ντε Ρόσι για την θέση του Μιχαϊλοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση δεν είναι καλή στην Μπολόνια μετά την βαριά ήττα με 6-1 από την Ίντερ, με τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς να είναι προς την… έξοδο και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να είναι ο πρώτος υποψήφιος για την θέση του προπονητή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Μπολόνια σκέφτεται σοβαρά την απομάκρυνση του Μιχαϊλοβιτς μετά το 6-1 από την Ίντερ, ενώ είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Τερνάνα που αγωνίζεται στην Serie B. Βέβαια το ξεκίνημα της ομάδας δεν είχε άσχημο έχοντας 7 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Όμως οι φήμες για την αποχώρηση Μιχαϊλοβιτς έχουν οργιάσει, με τον πρώην άσο της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι να είναι το πρώτο φαβορί για την θέση του προπονητή. Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά ως πρώτος για τον Ντε Ρόσι, ο οποίος βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X