Η ΑΕΚ με αύρα πάει για το 2/2 στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ! (18:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του ΟΦΗ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πολύ σημαντικό ματς για την ΑΕΚ σήμερα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ, πάρε το διπλό!

H Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (18:15, CS2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την δεύτερη αγωνιστική της Super League και στόχος της είναι να το… πιάσει από εκεί που το άφησε με τον Ιωνικό και να γίνει καλύτερη. Απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας στην πρεμιέρα, η ΑΕΚ μπορεί να επικράτησε 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι μέχρι να μείνουν με 10 παίκτες στο πρώτο μέρος, είχαν απειλήσει σημαντικά την εστία του Στάνκοβιτς.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να δει σήμερα βελτιωμένη συνολικά την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΗ που δεν είναι Ιωνικός και διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες. Οι Κρήτες, με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του γνωρίζει πως να πάρει το αποτέλεσμα και θα είναι τακτικά καλύτερο στο σημερινό παιχνίδι. Ειδικά από τη στιγμή που θα αγωνιστεί μετά από περισσότερο από έναν χρόνο μπροστά από το κοινό του.

Στην επίθεση η ΑΕΚ διαθέτει πλέον πάμπολλες λύσεις, αλλά δεδομένα ο κόσμος και ο Σέρβος τεχνικός περιμένει να δει περισσότερους αυτοματισμούς να βγαίνουν με τον καιρό στο παιχνίδι του Δικεφάλου.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος κατάφερε εν τέλει να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για την Κρήτη παρά το διάστρεμμα που υπέστη, αλλά από την άλλη απών θα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε χθες πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και ο Μίλαντ Μοχαμάντι που προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα.  Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός θα διατηρήσει το αγαπημένο του σχήμα 4-1-4-1 στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν θα μετκινηθεί κάτω από τα γκολποστ, ενώ αλλαγή δεν θα υπάρχει ούτε στην τετράδα της άμυνας. Ο Χατζισαφί θα είναι αριστερά, ο Μισελέν στα δεξιά με τους Τζαβέλλα και Βράνιες στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό. Σε θέση κόφτη παραμένει ο χρήσιμος Νταμιάν Λε Ταλέκ, αλλά το δίδυμο μπροστά του θα αποτελείται από τους Νταμιάν Σιμάνσκι και Νόρντιν Αμραμπατ. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι και ο Αμραμπατ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.


Στην επίθεση ο φοβερός και τρομερός Στίβεν Τσούμπερ που σκόραρε και τρέλανε το κόσμο της Ενωσης στο ντεμπούτο θα πάρει θέση στα αριστερά, ενώ δεξιά θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφοντας στην ενδεκάδα. Τέλος, σε θέση φορ, ο Μιλόγεβιτς θα επιλέξει ξανά τον Σέρχιο Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του ΟΦΗ

Στους Κρητικούς τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, καθώς το Σάββατο (18/9) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Μαρινάκης, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης.

Η αποστολή: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γκαγέγιος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καμάου, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης, Βαν Ντούινεν.

Πιθανή ενδεκάδα: Επασί – Ουές, Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης – Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγος, Νέιρα – Καμάου, Καστάινιος, Φαν Ντούινεν.

Ο διαιτητής του ΟΦΗ-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή για το μάτς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ τον Βασίλη Φωτιά.

Ο διαιτητής απ’ το σύνδεσμο Πέλλας, θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Παπαδόπουλο απ’ την Μακεδονία, ως δεύτερο τον Φωτόπουλο απ’ την Αθήνα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκαμάρης απ’ τον σύνδεσμο Αθηνών.

Στο VAR ορίστηκε ο Εμμανουήλ Σκουλάς απ’ τον σύνδεσμο Θεσσαλίας, με βοηθό τον Μωϋσιάδη από την Ήπειρο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X