«Γκάζια» Μάντζιου στους παίκτες του Αρη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά να αναλάβετε κι εσείς τις δικές σας»

«Γκάζια» Μάντζιου στους παίκτες του Αρη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά να αναλάβετε κι εσείς τις δικές σας»
Photo Credits: INTIME

Ανέλαβε την ευθύνη για το κακό ξεκίνημα του Άρη ο Μάντζιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα είναι βαρύ στον Άρη μετά την ήττα από τον Ιωνικό, με τον Άκη Μάντζιο να μιλά στους ποδοσφαιριστές του το Σάββατο (18/09) και να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του πως έχουν και αυτοί ευθύνες και πως πρέπει άμεσα να βρεθεί τι πάει λάθος.

Αναλυτικά η ομιλία του: «Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα, είναι δική μου. Όμως πρέπει να εσείς να αναλάβετε τις δικές σας από εδώ και πέρα. Δεν γίνεται πριν 10 μέρες στα φιλικά να έχουμε πολύ καλή εικόνα, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ξαφνικά να εμφανίζουμε τώρα τέτοια εικόνα. Θα βρούμε τι φταίει, πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα.

Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς κι εμείς έχουμε ευθύνες. Αδικούμε πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί. Ο καθένας μας από εδώ και πέρα να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένος απέναντι στο σύλλογο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X