Στο «Γεντί Κουλέ» δεν αρκεί μόνο η ποιότητα

Στο «Γεντί Κουλέ» δεν αρκεί μόνο η ποιότητα
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog ενόψει της μάχης στην Κρήτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει Κυριακή, στην οποία παίζει η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, οπότε θα υπάρχει άγχος. Πάντα υπάρχει άγχος όταν παίζει η ΑΕΚ. Δεν είναι πάντα όμως το ίδιο. Είναι άλλο το άγχος όταν δεν πιστεύεις στην ομάδα γιατί αυτή σε έχει κάνει να μην πιστεύεις (όπως για παράδειγμα πέρυσι) και είναι εντελώς διαφορετικό το άγχος που μας διακατέχει για παράδειγμα τώρα, που πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνεστε τη διαφορά. Τι άγχος υπήρχε για παράδειγμα στα παιχνίδια της σεζόν 2017-2018 που την βγάλαμε… όρθιοι και με πιεσόμετρα και τι άγχος υπήρχε στα περσινά ματς που κλείναμε τα μάτια μας, κυρίως από τρόμο! Προφανώς, προτιμάμε όλοι μας αυτό το άγχος που μας διακατέχει σήμερα.

Μετράει πολύ το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Και σίγουρα δεν κρίνεται το πρωτάθλημα ποτέ από την 2η αγωνιστική, αλλά έχουμε δει να κρίνονται πρωταθλήματα, όταν μια ομάδα ξεφεύγει από τις πρώτες αγωνιστικές και αντιστοίχως όταν μένει αρκετά πίσω από τις πρώτες αγωνιστικές.


Η ΑΕΚ παίζει την Τετάρτη εντός με την Λαμία, κι αν κερδίσει το απόγευμα της Κυριακής, το «3 στα 3» μαζί με τους παίκτες, θα το κάνουν την Τετάρτη και 25.000 «Ενωσίτες». Αλλά πρώτα πρέπει να γίνει το «2 στα 2» στην Κρήτη.

Σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχε πολύ δίκιο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για αυτό που είπε στο συνδρομητικό για τον Νίκο Νιόπλια και την εκτίμηση που του τρέφει. Ο Νιόπλιας ήταν «κομπιούτερ» μέσα στο γήπεδο όταν έπαιζε, αλλά παραμένει το ίδιο και ως προπονητής και ξέρει να προσεγγίζει τακτικά, παιχνίδια στα οποία η ομάδα του θέλει βαθμούς.

Κατάθεση ψυχής και προσοχή στην άμυνα!

Και το «Γεντί Κουλέ» είναι έδρα πραγματική, που δίνει ώθηση στους γηπεδούχους. Και ειδικά την Κυριακή, που επιστρέφει ο κόσμος του ΟΦΗ στο γήπεδο, ύστερα από 1,5 χρόνο. Το ξέρουμε ότι η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα έτοιμη ως ομάδα και πως στηρίζεται στη μεγαλύτερη ποιότητα παικτών που έχει σε σχέση με τον αντίπαλο.


Αλλά για την Κυριακή, δεν θα αρκεί μόνο η ποιότητα των παικτών. Είναι πολύ σημαντική, αλλά δεν θα αρκεί. Χρειάζεται κατάθεση ψυχής, αλλά χρειάζεται και τεράστια προσοχή στην άμυνα. Για να το κάνω ακόμα πιο λιανά, με αμυντικά λάθη σαν αυτά της πρεμιέρας με τον Ιωνικό, δεν περνάς από το «Γεντί Κουλέ».

Η ΑΕΚ πρέπει να φύγει νικηφόρα από το Ηράκλειο. Κι αν το κάνει, θα το ξέρουν καλά την ώρα που θα ξεκινάνε, ο ΟΣΦΠ στη Λαμία και ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Και θα έχει κι αυτό τη σημασία του. Όπως σημασία θα έχει και το πώς θα έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στο τέλος της βραδιάς.

Υ.Γ.: Κράτα γερά ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ! Είμαστε όλοι ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X