Bundesliga: Πάρτι της Μπάγερν επί της Μπόχουμ με μοιραίο Λαμπρόπουλο, ήττα για Γκλάντμπαχ (VIDEO)

Bundesliga: Πάρτι της Μπάγερν επί της Μπόχουμ με μοιραίο Λαμπρόπουλο, ήττα για Γκλάντμπαχ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στα απογευματινά παιχνίδια της Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκίνησε το σαββατιάτικο πρόγραμμα για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Σε… εορταστική διάθεση ήταν η Μπάγερν Μονάχου, που αγωνίστηκε και με επετειακή εμφάνιση ελέω Oktoberfest, με την Μπόχουμ να… πληρώνει τα σπασμένα και να διασύρεται με το «βαρύ» 7-0 στην «Αλιάντς Αρένα» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga.


Οι νεοφώτιστοι, που είχαν τους «δικούς μας» Βασίλη Λαμπρόπουλο και Κώστα Σταφυλίδη στο βασικό τους σχήμα, κατάφεραν να αντέξουν 17 λεπτά. Μετά, οι Βαυαροί… πάτησαν γκάζι και το πράγμα ξέφυγε.


Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε η Άουγκσμπουργκ, που επικράτησε με 1-0 της Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 43’ με τον Καλιγκιούρι, τα «πουλάρια» σκόραραν επτά λεπτά μετά, με τον Πλεά να είναι όμως οφσάιντ και το γκολ να μην μετράει. Για να έρθει ο Νίντερλεχνερ από τον πάγκο και να λυτρώσει την Άουγκσμπουργκ στο 80ο λεπτό.


Μάιντς και Φράιμπουργκ έμειναν στο 0-0, μετά από ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες αλλά λιγοστές φάσεις για γκολ.


Αντίθετη η εικόνα, αλλά… ίδιο το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Αρμίνια Μπίλεφελντ με την Χόφενχαϊμ, που έληξε με… κουλούρια και αναγκάζει την πρώτη να συνεχίζει να αγνοεί την χαρά της νίκης.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X