«Τσάμπα» ήττα της ΑΕΚ Β' με 2-1 από την Κηφισιά

Εικόνες από το φιλικό της ΑΕΚ Β' με την Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Η Β' ομάδα της ΑΕΚ ηττήθηκε σε φιλικό από την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ΑΕΚ Β’ από την Κηφισιά σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Καισαριανή.

Καλή εμφάνιση μεσοεπιθετικά για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, η οποία έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά πολλά αμυντικά προβλήματα.

Το γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε στο 81ο λεπτό ο Γιούσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Χριστόπουλος.

Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 35′ με ένα γκολ του Τετέι που έφυγε από θέση οφσάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο τέλος του ημιχρόνου κτύπησε με τον αγκώνα του τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Β’ Παναγιώτη Γκίνη, τραυματίζοντάς τον στον ώμο.

Από μία εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ στο 48′ ήρθε το 2-0, ωστόσο η ΑΕΚ συνέχισε να προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση και στο 52′ ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Αλέξανδρου Παρρά. Στο 63′ δεν μέτρησε γκολ του Μιχάλη Κοσίδη λόγω ενός αμφισβητούμενου οφσάιντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Γιούση και αρχική απόκρουση του τερματοφύλακα της Κηφισιάς Κολοβούρη.

ΑΕΚ: Γκίνης (46′ Αγγελόπουλος), Σταμούλης (46′ Νταντσένκο) Κορνέζος, Αρβανίτης (87′ Γιαννούτσος), Μπούσης (46′ Παρράς), Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (46′ Σαμπανάτζοβιτς), Γιούσης, Γερολέμου (58′ Τζούντα), Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης (71′ Ιατρούδης)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Τόλιος, Σωτηράκος, Μκριτσιάν, Γκοτοβός, Παπασάββας, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καραγκούνης, Φελίπε, Τετέι. Αγωνίστηκαν και οι Κολοβούρης, Παπαγγελής, Εσλέρ, Τζέλη, Κοντογιάννης, Καλλέργης, Αρτυματάς, Γιαννιτσάνης, Κρητικός, Παυλάκης, Λίμα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X