Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Δεν αφήνω τον Κριστιάνο να κάνει τίποτα στο σπίτι, για να μην τραυματιστεί»

Ηγετικός Ρονάλντο: «Είστε όλοι σπουδαίοι παίκτες και πιστεύω σε εσάς, αλλιώς δεν θα επέστρεφα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αγγλικό Μέσο μίλησε η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο σπίτι τους ενώ αποκάλυψε ότι αυτή είναι που φροντίζει τα του σπιτιού προκειμένου αυτός να μην τραυματιστεί…

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές ειδήσεις του καλοκαιριού.

Η σύντροφος του CR7 Τζορτζίνα Ροντρίγκες, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «Sun» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, ενώ έσπευσε να τον αποκαλέσει «Σούπερ μπαμπά» και «καλύτερο σύζυγο».

Μάλιστα μεταξύ άλλων η 27χρονη καλλονή αποκάλυψε ότι δεν αφήνει τον 36χρονο σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων», να ασχοληθεί με καμία δουλειά του σπιτιού καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να τραυματιστεί.

«Ο Κριστιάνο είναι σούπερ μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί. Αλλά δεν μαγειρεύει. Δεν τον αφήνω. Μετά την πρωινή προπόνηση, του αξίζει να έχει ένα έτοιμο πιάτο στο τραπέζι του. Έχουμε σεφ αλλά μερικές φορές μαγειρεύω κι εγώ. Η αλλαγή μιας λάμπας στο σπίτι μας είναι αδύνατη, καθώς έχουμε ψηλά ταβάνια. Δεν αφήνω τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να μην πάθει κάτι. Φροντίζω εγώ για τα υπόλοιπα του σπιτιού. Τα καταφέρνω όλα. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου και την οικογένειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα της η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X