Πατέρας μοντέλου Power of Love: «Αν η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα»

Πατέρας μοντέλου Power of Love: «Αν η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σίγουροι για την αθωότητα της κόρης τους δηλώνουν οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Πεποισμένοι για την αθωότητα της κόρης τους, δηλώνουν οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για διακίνηση κοκαΐνης μαζί με το σύντροφό της.

Οι γονείς της μιλώντας στο MEGA τόνισαν ότι η αλήθεια θα λάμψει.

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων η μητέρα της και συνέχισε: «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο.

Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων».

«Αν είχα 1% υπόνοια ότι είναι ένοχη θα ήμουν στον ίδιο δρόμο με τη σύζυγο», ανέφερε από πλευράς του και ο πατέρας της Αναστάσιος.

Πηγή: ethnos.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X