ΑΕΚ: Ιστορική πρώτη προπόνηση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ιστορική πρώτη προπόνηση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ! Η ΑΕΚ ξεκινάει την πορεία της από την αρχή σε άλλο ένα σπορ βασιζόμενη σε δικές της δυνάμεις και με στόχο να οδηγηθεί βήμα-βήμα στην κορυφή, στηριζόμενη φυσικά και στις Ακαδημίες που έχουν σχεδιαστεί.

Σε μία ιστορική ημέρα για το τμήμα και το Σύλλογο, οι «κιτρινόμαυρες» που ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ του «Δικεφάλου» προπονήθηκαν στο γήπεδο της Βούλας υπό τις οδηγίες του κόουτς Χρήστου Χριστόπουλου που έχει αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας, με τον οποίο η ΑΕΚ κατέκτησε και το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της στο Futsal Γυναικών το 2019.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο οποίος και καλωσόρισε τις αθλήτριες στην οικογένεια της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορική στιγμή της ίδρυσης της ομάδας και τους στόχους που έχουν τεθεί, με την ομάδα να ξεκινά την πορεία της από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις με και χωρίς μπάλα.

ΑΕΚ: Ιστορική πρώτη προπόνηση για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X