Κόρη Πελέ: «Αναρρώνει καλά και εντός φυσιολογικών ορίων» (ΦΩΤΟ)

Κόρη Πελέ: «Αναρρώνει καλά και εντός φυσιολογικών ορίων» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθησυχαστική ήταν η κόρη του Πελέ σε ότι έχει να κάνει με την υγεία του, καθώς όπως η ίδια ανέφερε σε ανάρτηση της σε μέσο κοινό δικτύωσης αναρρώνει καλά έπειτα από την διακομιδή του εκ νέου σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας διακομίστηκε εκ νέου ο Πελέ, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αυτό ήταν κάτι, το οποίο έγινε προληπτικά έπειτα από την επέμβαση στο παχύ έντερο που είχε υποβληθεί.

Η κόρη του θρύλου του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Κέλι Νασιμέντο, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram έκανε γνωστό, πως ο πατέρας της «αναρρώνει καλά», αλλά και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με την υγεία του.

«Αναρρώνει καλά και εντός φυσιολογικών ορίων. Το υπόσχομαι! Το φυσιολογικό σενάριο ανάρρωσης για έναν άντρα στην ηλικία του μετά από μια επέμβαση όπως αυτή είναι μερικές φορές δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X