«Αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, θα το έκανα κι εγώ»

«Αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, θα το έκανα κι εγώ»
Photo Credits: INTIME

Τα γλυκά για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισαν να κόψουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε με δηλώσεις που έκανε ο Τρόι Ντίνι, ο οποίος τόνισε ότι προκειμένου να αποκτήσει το κορμί που διαθέτει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα έκανε τα πάντα.

Τα γλυκά για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισαν να κόψουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Ο Τρόι Ντίντι σε δηλώσεις που έκανε στην «Sun» ανέφερε πως δεν του φαίνεται περίεργο, που στην Γιουνάιτεντ όλοι προσπαθούν να ζήσουν σε ρυθμούς… Ρονάλντο.

Μάλιστα ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπέρμιγχαμ τόνισε πως αν μοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια με τον Πορτογάλο αστέρα , θα έκανε ακριβώς ότι κι αυτός προκειμένου να διατηρηθεί σε κορυφαία φόρμα.

«Αν ήμουν στα ίδια αποδυτήρια με τον Ρονάλντο, θα έκανα ό,τι έκανε. Στην πραγματικότητα, αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, τότε θα το έκανα κι εγώ. Πρόσφατα είδαμε τους κοιλιακούς του όταν σκόραρε με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Ιρλανδία. Ολοι ζηλέψαμε το six-pack του.

Θέλω να πω, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε σε κακή φυσική κατάσταση, αλλά οι κοιλιακοί του Ρονάλντο είναι κάτι άλλο. Αν ο Ρονάλντο προπονείται στις 8 το πρωί, εγώ θα είμαι στην προπόνηση στις 8 το πρωί. Αν έφευγε στις 7 το απόγευμα, θα έφευγα κι εγώ στις 7 το απόγευμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X