Ηλιόπουλος στο enwsi.gr: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ»

Ηλιόπουλος στο enwsi.gr: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Θέμης Ηλιόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες απέμειναν πλέον από την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα. Η «Ένωση» υποδέχεται αύριο τη Σαλαμίνα και όλοι στις τάξεις του «Δικεφάλου» έδειχναν να ανυπομονούν για αυτή την ημέρα. Η ομάδα δούλεψε εντατικά όλο αυτό το διάστημα και είναι έτοιμη για να μπει δυναμικά με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ελλάδα. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, ο Θέμης Ηλιόπουλος μίλησε στο enwsi.gr για αυτό το νέο ξεκίνημα και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Θέμης Ηλιόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλη η προετοιμασία γίνεται για να παίξουμε επιτέλους στα επίσημα παιχνίδια. Όσο περνάει η προετοιμασία τόσο περισσότερο ανυπομονείς για να παίξεις. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και ανυπομονούμε όλοι για το πρώτο παιχνίδι και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια στη Γερμανία σχολίασε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και προφανώς εξωγηπεδικά επειδή έχω την οικογένεια μου εδώ αλλά και επειδή ανήκω στην ΑΕΚ, μόνο χαρούμενος μπορείς να είσαι». Πρώτα από όλα υγεία σε όλους και μια επιστροφή στην κανονικότητα. Να είμαστε όλοι μαζί και να μπορέσουμε να χαρούμε αυτή την σεζόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X