Στάνκοβιτς στον Δικέφαλο: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να γίνω ξανά πρωταθλητής»

Στάνκοβιτς στον Δικέφαλο: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να γίνω ξανά πρωταθλητής»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε σήμερα στο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αποτελεί τη 14η μεταγραφή της ΑΕΚ, η οποία φέρει τη «σφραγίδα» του Δημήτρη Μελισσανίδη, σε ένα καλοκαίρι ριζικών αλλαγών.

Ερχεται η πρώτη επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ αύριο στην Κρήτη (18:15 CS2). Συνέντευξη Τσίτσαν Στάνκοβιτς: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να γίνω ξανά πρωταθλητής. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στο νέο γήπεδο»

Ιστορική μέρα για το «Παλάτι» της ΑΕΚ στο μπάσκετ καθώς πήρε άδεια λειτουργίας. Θα βρείτε στον Δικέφαλο Αετό που κυκλοφορεί μεγάλο αφιέρωμα στον «σοφό» Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μιλά στον Δικέφαλο: «Να ακουστεί το όνομα της ΑΕΚ παντού». Πανέτοιμη για την κυριακάτικη πρεμιέρα με τη Σαλαμίνα οι τρεμπλούχοι του χάντμπολ.

Και όπως πάντα αποκλειστικά ρεπορτάζ, αρθρογραφία, πλούσια παρασκήνια, φωτογραφικό από την «Αγιά-Σοφιά», θέματα για όλα τα αθλήματα σε όλα τα σπορ, ιστορίες οπαδικής τρέλας και φυσικά ο θρυλικός Φ.Κ.

ΔΩΡΟ με την εφημερίδα, ΔΙΠΛΗ ΑΦΙΣΑ του παικταρά Στίβεν Τσούμπερ.

Στάνκοβιτς στον Δικέφαλο: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να γίνω ξανά πρωταθλητής»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X