Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας-κλειδί γνώριζε την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα (VIDEO)

Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας-κλειδί γνώριζε την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κλειδί» στην επίθεση με το βιτριόλι αναμένεται να αποτελέσει η μαρτυρία ενός φίλου της κατηγορούμενης.

Καθοριστική αναμένεται η μαρτυρία που θα κληθεί να καταθέσει, ενός φίλου της 37χρονης που επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους που έχουν μιλήσει μαζί του ότι ήξερε αυτή την εμμονή της δράστιδός με την Ιωάννα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 40χρονος παραδέχεται πως γνώριζε την εμμονή της με το θύμα ενώ του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της, κάτι που ωστόσο δεν το έκανε, λέγοντας της όμως ψέματα ότι έκανε ότι του ζήτησε, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Live News» του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.


Πράγματι, κάποια στιγμή δράστρια τον ρώτησε πού μπορεί να βρει καυστικό υγρό βιτριόλι να προχωρήσει σε επίθεση, όμως ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι θα ολοκλήρωνε την σκέψη της. Αυτό οδήγησε στην απόφασή του να μην απαντάει στις κλήσεις της.

Αν κληθεί να καταθέσει φαίνεται πως έχει να αποκαλύψει πολλά για την υπόθεση και την εμμονή της δράστριας για την Ιωάννα. Στο περιβάλλον του ο ίδιος ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και δεν θέλησε να πάει στην αστυνομία.


Η Ιωάννα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Σύμφωνα με μάρτυρες που την είδαν και συνομίλησαν μαζί της η Ιωάννα επέστρεψε στην Καλλιθέα, στο σημείο της επίθεσης εναντίον της, προκειμένου να θυμηθεί, κάθε λεπτομέρεια και να τα καταθέσει στο δικαστήριο προκειμένου να καταδικαστεί η 36χρονη Έφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X