ΑΕΚ: Η δοκιμή Μιλόγεβιτς είχε… νέα δεδομένα!

ΑΕΚ: Η δοκιμή Μιλόγεβιτς είχε… νέα δεδομένα!
Photo Credits: INTIME

Η δοκιμή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μια νέα πρόκληση μπροστά της και η ομάδα καλείται να κάνει το 2/2.

Ο λόγος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την Κυριακή στις 18:30 στην Κρήτη η Ενωση θέλει να συνεχίσει με νίκες στην Super League. Βαθμοί απαραίτητοι για να διατηρηθεί στις τάξεις της ΑΕΚ το καλό κλίμα και φυσικά να μην χάσει τον στόχο της που είναι η κορυφή.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε στην τελευταία προπόνηση τον Πέτρο Μάνταλο να παθαίνει διάστρεμμα και να μένει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός από τον αγώνα της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός θα διατηρήσει το αγαπημένο του σχήμα 4-1-4-1 στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Το πλάνο Μιλόγεβιτς για το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν θα μετκινηθεί κάτω από τα γκολποστ, ενώ αλλαγή δεν θα υπάρχει ούτε στην τετράδα της άμυνας. Ο Χατζισαφί θα είναι αριστερά, ο Μισελέν στα δεξιά με τους Τζαβέλλα και Βράνιες στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό. Σε θέση κόφτη παραμένει ο χρήσιμος Νταμιάν Λε Ταλέκ, αλλά το δίδυμο μπροστά του θα αποτελείται από τους Νταμιάν Σιμάνσκι και Νόρντιν Αμραμπατ. Ο πρώτος μπήκε αλλαγή και έκανε τη διαφορά με την δύναμη και την ταχύτητά του στο κέντρο απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας στο ΟΑΚΑ και τώρα παίρνει φανέλα βασικού. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι και ο Αμραμπατ που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, ενώ με τις ατομικές του ενέργειες έδειξε τρομερή ενέργεια και φυσικά ποιότητα. Και σε θέση στον άξονα για να βρίσκεται κοντά στην περιοχή και τον φορ.

Στην επίθεση ο φοβερός και τρομερός Στίβεν Τσούμπερ που σκόραρε και τρέλανε το κόσμο της Ενωσης στο ντεμπούτο θα πάρει θέση στα αριστερά, ενώ δεξιά θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφοντας στην ενδεκάδα. Τέλος, σε θέση φορ, ο Μιλόγεβιτς θα επιλέξει ξανά τον Σέρχιο Αραούχο που έδειξε αρκετά καλός και κόντρα στον Ιωνικό κερδίζοντας το πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Αμραμπατ και γενικότερα υπηρετεί το πλάνο Μιλόγεβιτς μεγαλύτερη συνέπεια.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X