Big Brother-Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Big Brother-Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αποχώρηση του Μελέτη και της Ελένης Σπανού, υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται η Σοφία Αλεξανιάν, ο Στηβ και η Ευδοκία. Η ψηφοφορία αυτή μάλιστα έφερε εντάσεις στο σπίτι του Big Brother.

Μπορεί οι γραμμές για την ψηφοφορία του κοινού να είναι ανοιχτές μέχρι αργά το βράδυ (κλείνουν στις 12 τα ξημερώματα) το αποτέλεσμα όμως είναι πολύ κοντά στο να κριθεί.

Με τα ως τώρα δεδομένα, δύσκολα θα γίνει η ανατροπή μέχρι το βράδυ. Τα φοβορί της ψηφοφορίας Στηβ και Ευδοκία, φαίνεται να είναι αρκετά μπροστά στην προτίμηση του κοινού στο οποίο όπως όλα δείχνουν έχουν μεγάλη πέραση.

Μεγαλύτερη σίγουρα από αυτή της Σοφίας Αλεξανιάν η οποία αναμένεται να είναι και η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο από το σπίτι του Big Brother. Οποιαδήποτε αλλαγή στο όνομα του παίκτη της αποχώρησης θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη με τα ως τώρα στοιχεία.

πηγή sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X