Νιόπλιας: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι και έχει το εύκολο γκολ»

Νιόπλιας: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι και έχει το εύκολο γκολ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας για το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή (18:15) και ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως η Ένωση είναι πολύ δυνατή ομάδα ιδιαίτερα στη μεσοεπιθετική γραμμή και πως έχει το εύκολο γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νιόπλιας για το ματς με την ΑΕΚ

«Αντίπαλός μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία όμως σχηματίστηκε τον τελευταίο μήνα. Είναι πολύ δυνατή στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι και έχει το εύκολο γκολ. Βλέποντας το ρόστερ της, παρατηρεί κανείς ότι η μπροστινή της γραμμή απαρτίζεται από 8-10 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν εύκολα να σκοράρουν.

Το μειονέκτημά τους είναι η συνοχή τους, διότι απέκτησαν πολλούς παίκτες το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό όσο να ‘ναι χάνουν στο ομαδικό πνεύμα. Είναι δυνατός αντίπαλος με μεγάλες βλέψεις την εφετινή χρονιά, αλλά κι εμείς μετά το αποτέλεσμα εναντίον του Άρη, με την ένταση που βγάλαμε και παίζοντας στην έδρα μας, έχουμε πολλά καλά και δυνατά σημεία. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για την ΑΕΚ και για εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X