Ο Τσιτσιπάς απαντά στο enwsi.gr: «Ο πατέρας μου με έκανε ΑΕΚ, θέλω να πάρω ρεπό για να την δω από κοντά» (VIDEO)

Ο Τσιτσιπάς απαντά στο enwsi.gr: «Ο πατέρας μου με έκανε ΑΕΚ, θέλω να πάρω ρεπό για να την δω από κοντά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντάει στο enwsi.gr και μιλάει για την ΑΕΚ και τη μεγάλη του επιθυμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Κρήτη για το τουρνουά Davis Cup και στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου δέχθηκε ερώτηση από το enwsi.gr και τον Τάσο Τσατάλη για την ΑΕΚ.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας μέσω του enwsi.gr, απαντάει πως έγινε ΑΕΚ, από ποιον πήρε το… μικρόβιο και για τη μεγάλη του επιθυμία να δει από κοντά παιχνίδι της Ενωσης.

Ο Τσιτσιπάς για την ΑΕΚ

Οσα είπε ο Τσιτσιπάς στο enwsi.gr για την ΑΕΚ

Είναι γνωστό πως έχεις δηλώσει ΑΕΚ και υπάρχουν αναρτήσεις στα social της ομάδας σε κάθε επιτυχία σου. Αυτή την Κυριακή συμπτωματικά η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Πιστεύεις ότι θα φέρετε γούρι ο ένας στον άλλον;

«Η υποστήριξη προς την ΑΕΚ από πολύ μικρή ηλικία προέρχεται από τον πατέρα μου. Αυτός έβαλε το πρώτο λιθαράκι ώστε να γίνω οπαδός της και να παρακολουθώ κάποιους αγώνες, έστω από την τηλεόραση. Και έχουμε και άλλον υποστηρικτή της ΑΕΚ εδώ, τον κύριο Καλοβελώνη, που έχει και εισιτήριο διαρκείας! Θα ήθελα να πάρω ρεπό, γιατί όχι, αν μας το επιτρέπει το πρόγραμμα. Δεν έχω πάει ποτέ να δω αγώνα της ΑΕΚ live. Μεγάλη σύμπτωση!».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X