Δεν πείθει η Τορίνο

Δεν πείθει η Τορίνο

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Σέριε Α και την πρώτη κατηγορία της Δανίας.

Superligaen, Άαλμποργκ – Οντένσε, (20:00): Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε η Ααλμποργκ στις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Σε ένα… ροκ παιχνίδι στην έδρα της Βίμποργκ, νίκησε με σκορ 3-2 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, το «γύρισε» σε 2-1, ισοφαρίστηκε και χάρη στο γκολ του Κουσκ στο 86’, έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο.

Superligaen, Άαλμποργκ – Οντένσε, (20:00): Το διπλό αυτό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Κι αυτό γιατί μετά την ήττα από τη Μίντιλαντ στις 24 Ιουλίου, «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγώνων με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έτσι, μετά από 8 αγώνες, έχει απολογισμό 4-3-1 και με 15 βαθμούς φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο +3 βρίσκεται η Μίντιλαντ και στο +5 η Κοπεγχάγη, που οδηγεί την κούρσα.

Superligaen, Άαλμποργκ – Οντένσε, (20:00): Από πολύτιμη νίκη προέρχεται και η Οντένσε, που επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σοντερίσκε. Έτσι, διεύρυνε σε τέσσερις αγώνες το αήττητο σερί της, καθώς μετρούσε τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια δικαιούνταν κάτι περισσότερο, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και κοιτάει μπροστά. Βρίσκεται στην 7η θέση μεταξύ 12 ομάδων με 10 βαθμούς και απολογισμό 2-4-2.

Η Ααλμποργκ έχει ένα προβάδισμα στο στοίχημα, λόγω ποιότητας, αλλά και έδρας. Πιστεύω ότι κι αν δεν καταφέρει να συνεχίσει νικηφόρα, τουλάχιστον δεν θα χάσει. Περιμένω να δεχθεί και γκολ, όπως έχει συμβεί στα 5/8 φετινά παιχνίδια της. Κι αυτό γιατί η Οντένσε έχει 7/8 αμφίσκορα φέτος. Με βάση τα παραπάνω, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πάμε στοίχημα με 1Χ και G/G στο εξαιρετικό 2.17 (Pamestoixima).

Serie A, Σασουόλο-Τορίνο (21:45): Έπαιξε στα ζάρια το ματς με τη Ρόμα στο Ολίμπικο και έχασε. Φοβερό παιχνίδι με τους τζιαλορόσι να είναι μπροστά στο σκορ και τη Σασουόλο να ισοφαρίζει στο 57’, ενώ σε όλο το παιχνίδι έδειχνε να έχει το πάνω χέρι. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς άνοιξε πολύ οι παίκτες του Ντιονίσι πέταξαν τις τεράστιες ευκαιρίες τους εν αντίθεση με τους γηπεδούχους, που αξιοποίησαν μία από τις λιγοστές τους με τον Έλ Σαράουϊ και πήραν τη νίκη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Σασουόλο στο πρωτάθλημα, όμως η εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις. Το ματς με την Τορίνο είναι τελικός, αφού η ομάδα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Serie A, Σασουόλο-Τορίνο (21:45): Συνήθως τις τεσσάρες τις δέχεται η ίδια, να όμως που κόντρα στη Σαλερνιτάνα το γύρισε το έργο. Ανετα και ωραία και μετά από καιρό ως το απόλυτο αφεντικό του ματς, η Τορίνο διέλυσε τους νεοφώτιστους και πήρε την πρώτη της νίκη. Το Βασικότερο είναι πως οι ήττες κόντρα σε Αταλάντα και Φιορεντίνα δεν έδειξαν να της δημιουργούν κάποιο κόμπλεξ. Η διαχείριση του Γιούριτς ήταν σωστή και το καταλαβαίνει εύκολα κανείς αυτό αν σκεφτεί πως για να έρθει το πρώτο γκολ πέρασαν 45λεπτά.

Serie A, Σασουόλο-Τορίνο (21:45): Μπερδεμένο πολύ. Η Σασουόλο παραμένει καλύτερη, όμως είναι σε μια φάση που δείχνει ότι τα πράγματα δεν της βγαίνουν με ευκολία. Η Τορίνο δεν έχει κάνει κάποιο τρομερό αγωνιστικό άλμα, αλλά τουλάχιστον δείχνει πολύ πιο σκληρή σε σχέση με πέρσι. Καλοβλέπω τον άσσο λόγω απόδοσης, αλλά πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάνε το ματς όσο πιο σβηστά γίνεται. Έτσι έχει λογική ο συνδυασμός 1 & Under 3,5 στο 2.80 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X