Ντόρτμουντ: Η Puma απολογήθηκε για το φιάσκο με τη φανέλα

Ντόρτμουντ: Η Puma απολογήθηκε για το φιάσκο με τη φανέλα
Photo Credits: INTIME

Η Puma, επίσημος πάροχος ρουχισμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, απολογήθηκε για το… φιάσκο με την τρίτη φανέλα της γερμανικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κράτησε… μυστική την εμφάνιση της για το φετινό Champions League. Όταν, ωστόσο, αυτή παρουσιάστηκε στους φίλους της, ακολούθησε ένας… κακός χαμός!

Οι Βεστφαλοί πέρασαν από την Κωνσταντινούπολη προχθές, νικώντας με 2-1 την Μπεσίκτας, όμως οι αντιδράσεις των οπαδών της για την εμφάνιση που είχε το σήμα της σχεδόν… εξαφανισμένο, μια οριζόντια γραμμή με τα αρχικά και από κάτω τον σπόνσορα, παρέμειναν οργισμένες.

«Λυπούμαστε για τον θυμό των φιλάθλων και θα θέλαμε να απολογηθούμε. Η κριτική αφορά κυρίως στο ότι το σήμα έχει ενσωματωθεί στην φανέλα και δεν φαίνεται καλά. Αφουγκραστήκαμε ειλικρινά τις απόψεις τους και θα τις λάβουμε υπόψη μας σε μελλοντικές εμφανίσεις, όπως κάναμε και στο παρελθόν», ήταν η τοποθέτηση του CEO της γερμανικής εταιρίας, Μπγερν Γκούλτεν.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως, πλην του «θέματος» με το σήμα, εξίσου μεγάλο ζήτημα έγινε και για το γεγονός πως αρχικά η εν λόγω φανέλα έγραφε στο μπροστά μέρος Ντόρτμουντ, προτού αντικατασταθεί από το BVB 09, ξανά κατόπιν «αιτήματος» του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X