Ο Ντέμης της ΑΕΚ, ο Ντέμης που (μας) κράτησε στα δύσκολα γίνεται 48! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Ντέμης της ΑΕΚ, ο Ντέμης που (μας) κράτησε στα δύσκολα γίνεται 48! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Γενέθλια έχει σήμερα ο μεγάλος Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλείνει σήμερα τα 48 του χρόνια και το enwsi.gr του κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα…

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ΑΕΚ κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της ομάδας. Οχι άδικα. Εξ’ αρχής έγινε είδωλο για το… ΟΧΙ στον Ολυμπιακό και στα λεφτά του Σωκράτη Κόκκαλη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς το 1996. Και εν συνεχεία έφτιαξε ένα μύθο, μια σπουδαία ποδοσφαιρική ιστορία που θα μπορούσε να γίνει και ταινία.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς συνδύαζε άψογη τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, ενώ παρόλο που δεν ήταν πολύ ψηλός είχε έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι και φημιζόταν για τη δύναμή του.

Το καλοκαίρι του 1996 αρνήθηκε τα λεφτά του Ολυμπιακού και έκανε τα πάντα για να έρθει στην αγαπημένη του ομάδα. Σε 246 αγώνες με την Ενωση μέτρησε 158 γκολ και 26 τέρματα σε ευρωπαϊκούς αγώνες, επίδοση που τον καθιστούν πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ στην Ευρώπη.

Το 2003 πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Για ένα χρόνο. Ηδη από τα μέσα της σεζόν είχε αποφασίσει να κάνει κίνηση για να σώσει την ΑΕΚ, πριν πέσει στην Γ’ εθνική και τα ερασιτεχνικά. Αρνήθηκε την ανανέωση συμβολαίου της Ατλέτικο, με τους συνεργάτες του έφτιαξε το επιχειρηματικό πλάνο σωτηρίας, πήγε στο EURO 2004, πήρε το τρόπαιο παρότι έπαιζε σε αγώνες και προπονήσεις με ενέσεις και γύρισε στην Ελλάδα για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ο μικρός ΑΕΚτζής, που έπαιξε ποδόσφαιρο στην αγαπημένη του ομάδα, έγινε ίνδαλμα και τώρα πάει να την σώσει πριν την καταστροφή. Και τα κατάφερε έχοντας στο πλάι του ισχυρούς επιχειρηματίες, ποδοσφαιρανθρώπους και τον λαό της ΑΕΚ!

Ο πρόεδρος Ντέμης

Το 2004 ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλαβε την προεδρία της ΑΕΚ, έχοντας από πίσω του μια ομάδα επιχειρηματιών. Προσέφεραν το «φιλί της ζωής» στην Ένωση που κινδύνευε με υποβιβασμό λόγω χρεών, δημιούργησαν μια πολύ υγιή ομάδα που έπαιζε σε γεμάτες εξέδρες και «άγγιξε» τον τίτλο το 2004 και της τον έκλεψαν το 2008 όταν το έχασε λόγω της περίφημης υπόθεσης Βάλνερ για να πάει το τρόπαιο στον ΟΣΦΠ του Σωκράτη Κόκκαλη.

Παρέμεινε τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και παραιτήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008 μετά από μια αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα γενέθλια του Ντέμη Νικολαΐδη, το enwsi.gr, σας χαρίζει μαγικές στιγμές του:

Ο Ντέμης της ΑΕΚ, ο Ντέμης που (μας) κράτησε στα δύσκολα γίνεται 48! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο Ντέμης της ΑΕΚ, ο Ντέμης που (μας) κράτησε στα δύσκολα γίνεται 48! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο Ντέμης της ΑΕΚ, ο Ντέμης που (μας) κράτησε στα δύσκολα γίνεται 48! (ΦΩΤΟ-VIDEO)  Ο Ντέμης της ΑΕΚ, ο Ντέμης που (μας) κράτησε στα δύσκολα γίνεται 48! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X