Ερευνα της FIFA: «Υπέρ του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια»

Ερευνα της FIFA: «Υπέρ του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Η FIFA συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει για την πρόταση της διεξαγωγής του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFA συνεχίζει την προσπάθεια να πείσει για την πρόταση της διεξαγωγής του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια και μάλιστα δημοσιοποίησε μία έρευνα, η οποία δείχνει πως οι φίλαθλοι είναι υπέρ αλλά με… αστερίσκους.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δημοσιοποίησε μία έρευνα την οποία πραγματοποίησαν δύο ανεξάρτητες εταιρίες σε δείγμα 15.088 ατόμων που έγινε τον Ιούλιο online.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ equipe» η λεγόμενη «πλειοψηφία» των φιλάθλων που αναφέρει η FIFA, αφορά το 55% ή 8.234 άτομα όσον συμμετείχαν, αλλά το αληθινό ποσοστό είναι μικρότερο, μιας και από αυτούς το 30% είναι υπέρ της διεξαγωγής του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, ένα 14% θεωρεί ιδανικότερο σενάριο τα τρία χρόνια, ενώ ένα 11% στηρίξει το ισχύον… καθεστώς των τεσσάρων ετών.

Όσον αφορά τις μικρές ηλικίες, στο γκρουπ 18-24 ένα ποσοστό 37% είναι εναντίον των πλάνου των δύο ετών, το οποίο στηρίζει το 31% ενώ στις ηλικίες 25-34 τα ποσοστά είναι 40% κατά των δύο χρόνων, ενώ το 31% υπέρ.

Η FIFA βέβαια ετοιμάζει και μία μεγαλύτερη έρευνα με την συμμετοχή 100.000 ανθρώπων σε 100 χώρες του κόσμου, με την ελπίδα να βρει το αποτέλεσμα που θα υποστηρίξει την πρόταση της για τα δύο χρόνια, με τις αντιδράσεις από Ομοσπονδίες και συλλόγους να συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X