Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ για «διπλό» στο Champions League (VIDEO)

Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ για «διπλό» στο Champions League (VIDEO)

Πρεμιέρα στο Βέλγιο για την ΑΕΚ με… αριστερό χαφ τον Ναλιτζή και με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από Ντέμη και Λάκη, μένοντας στο 0-0 με την Γκενκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες που η ΑΕΚ μεσουρανούσε στην Ευρώπη δεν είναι πολύ μακρινές. Μη λησμονεί κανείς, πως η Ενωση είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει ολοκληρώσει αήττητη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν η χρονιά με τις έξι ισοπαλίες, όταν η ΑΕΚ κόντραρε επί ίσοις όροις τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και τη Γκενκ. Η αρχή εκείνης της πορείας έγινε μία μέρα σαν σήμερα του 2002 στο Βέλγιο.

Η ΑΕΚ πιέστηκε στην αρχή από την ισχυρή εκείνη την περίοδο βελγική ομάδα, αλλά γρήγορα επέβαλε τον ρυθμό της. Μαγική ασίστ του Τσιάρτα έβγαλε κόντρα με τους Ναλιτζή και Νικολαϊδη, αλλά ο Ντέμης – ανήμερα των γενεθλίων του – καθυστέρησε απελπιστικά να πλασάρει και έχασε την ευκαιρία. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο δεύτερο μέρος και ο Ναλιτζής ανέλαβε να εκτελέσει, αλλά και πάλι δίχως επιτυχία.

Ωστόσο, η πιο μεγάλη «κιτρινόμαυρη» στιγμή ήρθε στο φινάλε του ματς. Ο Νικολαϊδης έβγαλε τον Λάκη τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωστόσο, το πλασέ του διεθνή ακραίου δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ, παίρνοντας μαζί και τις ελπίδες για νίκη. Τις επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς εκείνη τη βραδιά αποτελούσαν οι Χιώτης, Μπορμπόκης (52’ Πετκόφ), Ζαγοράκης, Τσιάρτας (90’ Μαλαδένης), Κασάπης, Κωστένογλου, Ράϊτ, Καψής, Κατσουράνης, Ναλιτζής (66’ Λάκης), Νικολαΐδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X