Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη» (VIDEO)

Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ για τους ομίλους του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Αντβέρπ στο πρώτο ματς των ομίλων του Europa League με τον Πέδρο Μαρτίνς να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα των Πειραιωτών.

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Το αξίζαμε! Η Αντβέρπ πίεσε πολύ, αλλά ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα»

Αν ήταν το καλύτερο ματς του Ρεάπτσιουκ: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όλη την ομάδα. Έπαιξαν με δύναμη, αφοσίωση και θέληση. Ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε για την προσπάθεια που έκανε».

Για την αλλαγή με τον Βρουσάι που πήρε πίσω: «Η αλλαγή είχε προετοιμαστεί για να γίνει. Ο Μαντί ήθελε να συνεχίσει στο ματς, ο Βρουσάι δεν μπήκε τελικά, λίγο εκεί είχαμε έλλειψη στην συγκέντρωση, όμως ξαναβρήκαμε τον ρυθμό και προηγηθήκαμε ξανά».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Σίγουρα οι φίλαθλοι το έχω ξαναπεί πως είναι ο 12ος παίκτης μας. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, η παρουσία του κόσμου μας οδηγεί στη νίκη σε μεγάλο βαθμό».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X