ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ αγωνίζονται φέτος στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν έχει ξεκινήσει για τις ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ που φέτος χρησιμοποιούν για προπονήσεις και την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Το γήπεδο πίσω από τον χώρο που αγωνίζεται το χάντμπολ έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με την ΑΕΚ να βρίσκει μια σημαντική λύση για την στέγαση των ακαδημιών της.

Το enwsi.gr βρέθηκε στην προπόνηση των Κορασίδων υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου και παρακολούθησε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Να θυμίσουμε πως οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Για εγγραφές και πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 210-2584582, Γραφεία ΑΕΚ, Καθημερινά 10:00-18:00.
Mails: academies@aek.gr, info@aek.gr.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από την προπόνηση των Κορασίδων 2:

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση των Κορασίδων βόλεϊ στο «Γ. Κασιμάτης» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X