Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ

Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντούντα της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς της Βασίλισσας

Ο χώρος του αθλητισμού θρηνεί την απώλεια του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος «έφυγε» το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 78 ετών.

Με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς στον πάγκο της η ΑΕΚ κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδος (2000 και 2001) και το Κύπελλο Σαπόρτα του 2000 με νίκη απέναντι στην Κίντερ Μπολόνια.

Το enwsi.gr, γυρνά το χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει 21 ξεχωριστά κλικ με τον «δάσκαλο» Ιβκοβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ.
Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ Ντούσαν Ιβκοβιτς: 21 φωτογραφίες... ιστορία από την θητεία του στην ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X