Και τώρα, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, κύριοι παίκτες της ΑΕΚ

Και τώρα, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, κύριοι παίκτες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ξεκαθαρίζει τα πράγματα, τώρα που είναι ακόμα νωρίς...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πόσο καλά τα κατάφερε η διοίκηση της ΑΕΚ στα μεταγραφικά, αποτυπώνεται (και) σε αυτό που έγινε τα τελευταία 24ωρα με τη φημολογία για κάθε παίκτη που είναι ελεύθερος, να γράφεται ότι απασχολεί την «Ένωση». Σου λέει… κάτσε γιατί με την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα «αρπάξει» τον οποιονδήποτε παίκτη είναι ελεύθερος!

Ήταν ένα καλοκαίρι που όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η πιο μεγάλη πίκρα γέννησε την πιο μεγάλη ελπίδα και την πιο μεγάλη προοπτική. Και αναφέρομαι φυσικά στον αποκλεισμό από την Βελέζ, όπου θα επαναλάβω ότι αποτέλεσε το κομβικό σημείο, το μεγάλο ορόσημο για να καταλάβουν στην ΑΕΚ, με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ότι θα έπρεπε να αλλάξει πολύ περισσότερα κι από τα όσα ο ίδιος πίστευε και είχε πει ότι θα άλλαζε, όταν είχε τελειώσει η περσινή σεζόν.

Τότε που αναφέρθηκε σε επτά θέσεις για μεταγραφική ενίσχυση και τελικά φτάσαμε στις διπλάσιες κινήσεις! Και πλέον δεν υπάρχει ούτε ο πιο έντονος αμφισβητίας του, που να μπορεί να πει ότι η διοίκηση δεν έκανε όλα όσα έπρεπε.


Έγιναν όλα όσα έπρεπε από τη διοίκηση

Είναι και μια δικαίωση όσων θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε κάπως με την πίεση που ασκήσαμε για να δουν στην ΑΕΚ, την πραγματικότητα κατάματα, αφού η αλήθεια είναι πως μέχρις ενός σημείου, αρνούνταν επίμονα να το κάνουν, την τελευταία τριετία.

Όπως και να έχει, αυτή η κουβέντα περί μεταγραφών κάπου εδώ λήγει. Έγιναν όλα όσα έπρεπε, η ομάδα είναι πλήρης και τώρα μπορούμε να μιλάμε μόνο αγωνιστικά και επιτέλους, να ανυπομονούμε για να έρθει το επόμενο παιχνίδι και να μην βαρυγκομάμε όποτε ξεκινάει κάθε ματς και να λέμε… «ωχ, Παναγία μου».

Κι επειδή το «πλήρης» είναι μια κουβέντα που παρεξηγείται, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Πλήρης σημαίνει ότι είναι πλήρης για κάθε θέση της ενδεκάδας, με μια βασική επιλογή και με μια καλή λύση αντικαταστάτη. Πλήρης δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τους υπάρχοντες. Ακόμα κι από τον Τσούμπερ, υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στη θέση του!

Πλέον λοιπόν, μιλάμε μόνο για τα αγωνιστικά και ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ. Όπου «επόμενο παιχνίδι», είναι η πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη μάχη της Κυριακής, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.


Η ευθύνη του Μιλόγεβιτς…

Έχω γράψει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα – και όχι μόνο εγώ – ότι το μεγάλο βάρος της ευθύνης πέφτει τώρα στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Νομίζω ότι είναι ούτως ή άλλως, το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, να πετύχει τον προπονητή που θα του φτιάξει την ομάδα που ονειρεύεται πρώτος ο ίδιος, που ονειρευόμαστε όλοι μας.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά, θα έχουμε πετύχει τον κατάλληλο, στο πρόσωπο, στις ικανότητες, αλλά και λόγω της σέρβικης καταγωγής του προπονητή που κάθεται στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου. Θα επαναλάβω μόνο το εξής, που νομίζω ότι πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο και σαφές από τη διοίκηση και προς τον ίδιο τον κόουτς και προς όλους τους παίκτες.

Η ΑΕΚ δεν έχει Ευρώπη, άρα η σεζόν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θα κυλήσει με ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η δικαιολογία της κόπωσης δεν υφίσταται. Άρα σε κάθε ματς πρωταθλήματος, σε κάθε «τελικό», θα πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι και οι πιο φορμαρισμένοι. Έτσι, θα αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης σε κάθε παιχνίδι.


…αλλά και των παικτών

Κάποιοι θα είναι βασικοί, γι’ αυτό άλλωστε έκανε οικονομική υπέρβαση στις μεταγραφές η ΑΕΚ, κάποιοι θα είναι ρολίστες, κάποιοι θα είναι παγκίτες. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν παίκτη για τις επιλογές του και δεν χρειάζεται να έχει στο μυαλό του, πρωτίστως το πώς θα τους έχει όλους ικανοποιημένους.

Δεν γίνεται άλλωστε να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Όποιος γκρινιάξει ή όποιου δεν του αρέσει ο ρόλος του στην ομάδα, θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να μην σκεφτεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, της οποίας το μυαλό και η καρδιά και η ψυχή, θα πρέπει να είναι εστιασμένη στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε, αγαπημένοι μας παίκτες της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X