Για «καθαρή» νίκη η Μονακό

Για «καθαρή» νίκη η Μονακό

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Γιουρόπα Λιγκ.

Μονακό – Στουρμ Γκρατς (22:00): Η Μονακό θέλει να… μπει σφήνα στη μάχη για τις δύο προνομιούχες θέσεις που δίνουν συνέχεια στο Europa League, με τη Σοσιεδάδ να βρίσκεται ένα… σκαλί πιο πάνω σε ποιότητα και την Αϊντχόφεν να δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια τους Γάλλους. Μετά το κακό ξεκίνημα στη Ligue 1 (1-1-3), αφού μάλλον συνέβαλε και η κακή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό θα επιδιώξει να ξεκινήσει με νίκη στο -θεωρητικά- πιο εύκολο ματς που δίνει στον όμιλο.

Με παίκτες που μπορούν κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο, όπως οι Μπεν Γεντέρ, Φόλαν και Φοφάνα και ένα δεμένο -κατά βάση- σύνολο, η Μονακό θα δώσει έμφαση στον θεσμό. Έρχεται από ήττα (0-2) στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μαρσέιγ και θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, με καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της.

Μονακό – Στουρμ Γκρατς (22:00): Η Στουρμ Γκρατς από την Αυστρία επιστρέφει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης ακόμη και… χωρίς ελληνική ομάδα στο ίδιο γκρουπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο τελευταίες συμμετοχές της σε ομίλους Europa League είχε κληρωθεί με Παναθηναϊκό (2009) και ΑΕΚ (2011), ενώ στην αμέσως προηγούμενη σεζόν που αγωνίστηκε σε φάση ομίλων, αυτή τη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε κληρωθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό (2000), σε όμιλο που συμπλήρωναν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια!

Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League μέσω της 3ης θέση στο πρωτάθλημα και για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε τη Μούρα (5-1 συν.) από τη Σλοβενία. Μετέχει σε έναν απαιτητικό όμιλο στον οποίο ακόμη και η 3η θέση που οδηγεί στο Conference League, μοιάζει… άπιαστη. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε στα 4/7 φετινά ματς (4-2-1) σημειώνοντας 16 και δεχόμενη 10 γκολ. Τα αμυντικά κενά υπάρχουν και φανερώνονται ακόμη και σε αναμετρήσεις μέτριας δυσκολίας. Μένει να δούμε τί θα κάνει και αυτή τη φορά!

Μονακό – Στουρμ Γκρατς (22:00): Η Μονακό γνωρίζει ότι για να έχει ελπίδες πρόκρισης μέσω των δύο πρώτων θέσεων δεν μπορεί να στραβοπατήσει κόντρα στην υποδεέστερη Στουρμ. Η φιλοξενούμενη επιστρέφει σε ομίλους διασυλλογικής διοργάνωσης 10 χρόνια μετά και το άγχος ενδέχεται να την καταβάλλει. Περιμένουμε από τη Μονακό να επικρατήσει χωρίς όμως να δεχτεί γκολ, με το 1 & No/Goal σε απόδοση 2.22 (Stoiximan), να μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Αϊντχόφεν – Σοσιεδάδ (22:00): Η Αϊντχόφεν θα δώσει μάχη πρόκρισης ώστε να συνεχίσει στο Europa League, αν και ο όμιλος με Σοσιεδάδ, την οποία αντιμετωπίζει και απόψε στην πρεμιέρα και Μονακό, κρίνεται απαιτητικός. Έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στην Προκριματική φάση απέκλεισε τη Γαλατασαράι (7-2 συν.), τη Μίντιλαντ (4-0 συν.) αλλά μετά την ήττα στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Μπενφίκα (1-2 εκτός), δεν μπόρεσε να βρει έστω το 1-0 που θα έστελνε το δεύτερο παιχνίδι στην παράταση (0-0 τελικό). Ήταν πολύ ανώτερη, όμως όχι και εύστοχη. Τελικά ως… παρηγοριά εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, διατηρεί το απόλυτο 4/4 με 14-3 τέρματα στο ίδιο διάστημα. Παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και παίρνει αυτό που θέλει. Με ένα νεανικό άλλα άκρως ταλαντούχο σύνολο, ευελπιστεί σε διάκριση φέτος. Σημαντική η αναμέτρηση της πρεμιέρας, ποντάρει πολλά στην έδρα της.

Αϊντχόφεν – Σοσιεδάδ (22:00): Τέσσερις αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής στη φετινή La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ, επικρατώντας στους τρεις πιο πρόσφατους. Καλές εμφανίσεις, με την ομάδα να δείχνει διάθεση να πιέσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κυνηγώντας το γκολ με ό,τι δυνάμεις έχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία τελευταία ματς κατόρθωσε να κρατήσει το μηδέν, όμως αυτό συνέβη απέναντι σε ομάδες που δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνη. Χωρίς έξτρα παιχνίδια εντός του καλοκαιριού, αφού δεν συμμετείχε στην Προκριματική φάση, ταξιδεύει στην Ολλανδία για να δώσει το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Δύσκολο δεν θα είναι και αν υποτιμήσει την αντίπαλο… θα την πατήσει. Πρώτα η επίθεση, μετά όλα τα άλλα, το μότο της.

Αϊντχόφεν – Σοσιεδάδ (22:00): Ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό στυλ παιχνιδιού και δεν φοβούνται να ανοιχτούν και να ρισκάρουν για να βρουν το γκολ. Η Αϊντχόφεν θα είναι πιο επιθετική αφού θέλει να εκμεταλλευτεί όσα παιχνίδια θα δώσει στην Ολλανδία, ενώ η φιλοξενούμενη δείχνει έτοιμη να της βάλει δύσκολα. Αγώνας που περιμένουμε να είναι Over ακόμη… και από το ημίχρονο. Πηγαίνουμε στο Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 1.93 (Stoiximan).

 

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X