Αλβανός στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ έχει ισχυρό κίνητρο-Θα είμαστε πιο δυνατοί φέτος» (VIDEO)

Αλβανός στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ έχει ισχυρό κίνητρο-Θα είμαστε πιο δυνατοί φέτος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλβανός εξέφρασε την πίστη του πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλβανός αποτελεί το δεξί χέρι του προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια. Με την εμπειρία και τις γνώσεις του αποτελεί ένα αξιόλογο μέλος του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ που είναι μακράν το καλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε και ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Ο Αλβανός αναφερόμενος στην προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας τόνισε: «Η προετοιμασία εξελίχτηκε πολύ καλά και με μεγάλη όρεξη και από τους παλιούς και τους νέους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί φέτος. Μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία το ζήτημα είναι να βρει η ομάδα κίνητρο για να επαναλάβει αντίστοιχη επιτυχία. Το κίνητρο στον πρωταθλητισμό είναι πάντα υψηλό, το κίνητρο να κατακτήσουμε το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν κυλήσουν ομαλά τα πράγματα χωρίς τραυματισμούς θα έχουμε μια αντίστοιχη πορεία με την περσινή στο ελληνικό πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

«Χαρούμενος να βλέπω νέα παιδιά να ανεβαίνουν»

Σαν προπονητής και των ακαδημιών έχει έναν λόγο παραπάνω να νιώθει χαρούμενος βλέποντας νέα παιδιά να προωθούνται στην ανδρική ομάδα: «Τα δείγματα δουλειάς έχουν φανεί. Η ανδρική ομάδα έχει πλαισιωθεί με πέντε παίκτες από τα ηλικιακά, άλλοι έχουν δοθεί δανεικοί για να παίξουν σε άλλες ομάδες της Α1. Σκοπός μας είναι να παράγουμε παίκτες και υπάρχουν αποτελέσματα. Η συνέχεια είναι μονόδρομος, μόνο με επιμονή και σκληρή δουλειά για να βγαίνουν νέοι παίκτες και να πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα. Κάθε προπονητής όταν βλέπει δικά του παιδιά να ανεβαίνουν και να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο νιώθει δικαιωμένος και πως οι κόποι του ανταμείβονται. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ που όλοι λειτουργούμε σε αυτό το πλαίσιο».

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξης Αλβανός στην κάμερα του enwsi.gr:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X