Σενάρια για ΑΕΚ και Σάμαρη!

Σενάρια για ΑΕΚ και Σάμαρη!

Λίγες ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, σενάρια συνδέουν την ΑΕΚ με τον Ανδρέα Σάμαρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι άπαντες στην ΑΕΚ ασχολούνται με την μεταγραφή του Μίλαντ Μοχαμάντι, το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη έρχεται στην επιφάνεια για την Ένωση.

Ο 32χρονος διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Λισαβώνας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ελλάδα να είναι ένας πιθανός προορισμός.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σε εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Σάμαρη, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου, με παραστάσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες και με σπουδαία εμπειρία ενώ πιθανή απόκτησή του θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.


Με τον 32χρονο μέσο πολύ καλές σχέσεις έχει και ο Παναγιώτης Κονέ, καθώς οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας, με κορυφαία στιγμή της συνύπαρξής τους το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στην Βραζιλία.

Ο Σάμαρης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Ένωση αλλά τότε τα οικονομικά δεδομένα ήταν διαφορετικά καθώς αμοιβόταν με 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό απαγορευτικό για το μπάτζετ των κιτρινόμαυρων. Πλέον, όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος και με τον κίνδυνο να μείνει χωρίς ομάδα να είναι ορατός, έχει ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις του.

Σε κάθε περίπτωση μη ξεχνάμε τα λόγια του Γιάννη Παπαδημητρίου στην πρόσφατη εκδήλωση της ΑΕΚ, ο οποίος τόνισε πως όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία, η ομάδα δεν μπορεί να μείνει απαθής. Ως τέτοια ευκαιρία αντιμετωπίζεται ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αν αποκτηθεί θα έχει τον χρόνο που απαιτείται για να επανέλθει στο 100% και να προσφέρει στην ομάδα, όπως άλλωστε είχε συμβεί στο παρελθόν τόσο με τον Παναγιώτη Κονέ όσο και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X