ΑΕΚ: Οργή Μελισσανίδη στο άκουσμα του Σιόβα

Μελισσανίδης: «Τεράστια ντροπή, είστε ξεφτίλες!»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήρης Μελισσανίδης ούτε που ήθελε να ακούσει για τον Δημήτρη Σιόβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργά το απόγευμα σήμερα από πλευράς ΑΕΚ έγινε μια λιτή τοποθέτηση, σε σχέση με τη φημολογία που υπήρχε τις προηγούμενες ώρες για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Δημήτρη Σιόβα.

«Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει κανένας Σιόβας και καμιά άλλη περίπτωση», ήταν η τοποθέτηση. Που όμως δεν αποτύπωνε το παρασκήνιο της υπόθεσης και φυσικά δεν θα μπορούσε και να αποτυπωθεί σε μια επίσημη τοποθέτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σιόβας όντως προτάθηκε στην ΑΕΚ. Κι αυτό μεταφέρθηκε στο αφεντικό της Ένωσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας ακολούθησε ξέσπασμα οργής του Δημήτρη Μελισσανίδη. «Ποιος Σιόβας; Είναι δυνατό να μιλάμε για την ΑΕΚ και τον Σιόβα; Έχουμε τρελαθεί τελείως;», ήταν μερικά από αυτά που είπε ο Μελισσανίδης και τα οποία φυσικά έχουν να κάνουν με το πρόσφατο παρελθόν της συμπεριφοράς του Σιόβα ως παίκτη του Ολυμπιακού σε αγώνες με την ΑΕΚ. Τις δηλώσεις, αλλά και χειρονομίες στο ΟΑΚΑ. Οπότε το ξέσπασμα αυτό του Δ. Μελισσανίδη σε όσους το άκουσαν δεν προκάλεσε εντύπωση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X