BCL: Η Γιουβέντους απέκλεισε την Μπάμπεργκ!

BCL: Η Γιουβέντους απέκλεισε την Μπάμπεργκ!
Photo Credits: INTIME

Η Μπάμπεργκ έχασε με 83-79 από την Γιουβέντους στα ημιτελικά του προκριματικού τουρνουά του Ταλίν και έμεινε εκτός Basketball Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκπληξη στο προκριματικό τουρνουά του Ταλίν για το Basketball Champions League. Η Γιουβέντους σόκαρε με 83-79 την Μπάμπεργκ, με τη γερμανική ομάδα που κάποτε μεσουρανούσε στην Ευρωλίγκα και προ διετίας έφτασε στο Final Four του BCL να μένει εκτός ομίλων και Ευρώπης μετά από 19 χρόνια.

Ο Πάτρικ Μίλερ με 27 πόντους έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στους Βαυαρούς, ενώ 7 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο άστοχος Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (1/8). Ο Πάτρικ Χέκμαν με 16 και ο Μαρτίνας Γκέμπεν με 15 πόντους πάλεψαν περισσότερο από την Μπάμπεργκ.

Στον «τελικό» πρόκρισης για τους ομίλους του BCL η λιθουανική ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στην οικοδέσποινα Κάλεβ Κράμο και τη Μόρναρ Μπαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X