Παπαχαρτοφύλης στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα και ισορροπία»

Παπαχαρτοφύλης στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα και ισορροπία»
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι μίλησε ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης εκφράζοντας την πεποίθηση του πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο πλήρης.

Με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφερόμενος στις κινήσεις που έγιναν σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ψάχναμε δύο παίκτες τους οποίους τους βρήκαμε στο πρόσωπο του Μπεντζιλαλί και Μπεριά. Απο την αρχή στόχος μας ήταν να δώσουμε βάθος στην άμυνα. Να φέρουμε υψηλόσωμους και δυνατούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν και στην επίθεση. Και νομίζω με τους δύο Αλγερινούς κάναμε δύο πολύ καλές προσθήκες. Θα πρέπει να συνεκτιμήσουμε ότι οι τρεις Ισπανοί που επανέρχονται θα είναι σαν τρεις νέες μεταγραφές. Ο Ουγκάλντε που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Πλάθα τον οποίον χάσαμε από τον Μάρτιο αλλά και ο Μόγια που μας έλειψε στο τέλος. Θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα και στην ουσία θα είναι σαν νέες προσθήκες».

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως η φετινή ομάδα είναι πληρέστερη σε σχέση με πέρυσι σχολίασε: «Η ομάδα έχει μεγαλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ισορροπία και πιστεύω αυτό θα το δείξουμε στο γήπεδο. Με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει θα δώσουμε περισσότερο χρόνο στα παιδιά της ομάδας στα οποία πιστεύουμε πολύ να δείξουν το ταλέντο τους, όπως ο Κοτσιώνης, Δικαιούλιας, ο Στάθης, ο Παπαδόπουλος και ο Βασιλείου. Να περάσει αυτή η χρονιά η περσινή όσον αφορά τους τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησε πολύ όσο και αν είχαμε την γλύκα του τρεμπλ. Να έχουμε πάνω από όλα υγεία και ηρεμία».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ στην κάμερα του enwsi.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X