Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ)

Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ΕΑΚ Κέρκυρας παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη πριν από 1 περίπου χρόνο για διορθωτικές εργασίες.

Εικόνες ντροπής από το στάδιο της Κέρκυρας έρχονται στο φως μέσω του προσωπικού λογαριασμού του προπονητή Δημήτρη Δεληφώτη, ο οποίος ανήρτησε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν ένα γήπεδο σε εγκατάλειψη, με φυτά να φυτρώνουν στο μέσο του… χωραφιού και τα πέριξ να βρίσκονται στο ίδιο κακό χάλι.

Οι αθλητές και οι προπονητές σχολιάζουν σχετικά πως το ΕΑΚ, ευθύνης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έχει αφεθεί στην τύχη του και η διοίκησή του είναι εξαφανισμένη εδώ και καιρό.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε επισκεφτεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο το στάδιο και είχε εξαγγείλει πως θα γίνουν διορθωτικές εργασίες προκειμένου να γίνει και πάλι… γήπεδο, όμως ο καιρός περνάει και το ΕΑΚ Κέρκυρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ) Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ) Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ) Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ) Γήπεδο... χωράφι στην Κέρκυρα, παρά τις δεσμεύσεις Αυγενάκη! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X