ΑΕΚ και Σιόβας: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια»

ΑΕΚ και Σιόβας: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια»
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ασχολείται με την υπόθεση του Δημήτρη Σιόβα, ούτε και άλλου παίκτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει τον Μιλάντ Μοχαμάντι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει βάλει… stop. Και αυτό διότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν αυτιά και μάτια ανοιχτά στην αγορά μέχρι και την 17η Σεπτεμβρίου.

Εσχάτως κυκλοφόρησε το όνομα του Δημήτρη Σιόβα ως υποψηφίου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Ενωση δεν… ψήνονται με τον 33χρονο σέντερ μπακ. Και έχουν λόγους…

Ο έμπειρος στόπερ είναι ελεύθερος μετά την συνεργασία του για ένα χρόνο με την Ουέσκα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον φέρει πίσω. Εκτός και αν το πράξει τα τελευταία 24ωρα.

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για Σιόβα

Στην ΑΕΚ όμως εντοπίζονται τρία σημαντικά αγκάθια που άφησαν τον Σιόβα εκτός μεταγραφικού σχεδιασμού. Σε αγωνιστικό επίπεδο ως αριστεροπόδαροι στόπερ υπάρχουν στο ρόστερ ο Τζαβέλλας και ο Λάτσι και θα είναι δύσκολο να μπει και τρίτος, ενώ παράλληλα υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας ως λύσεις και ο Σβάρνας με τον Μήτογλου και μπορεί υπό προϋποθέσεις να βοηθήσει και ο Λε Ταλέκ. Δίχως να παραγνωρίζεται η ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, έτοιμου να βοηθήσει σε υψηλό επίπεδο.

Επίσης, ο Σιόβας στο πρόσφατο παρελθόν έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό και το περιβάλλον Μαρινάκη, ενώ κανείς δεν έχει λησμονήσει τις χειρονομίες στο ΟΑΚΑ το 2015 στο ματς Κυπέλλου με την Ενωση και τις προκλητικές δηλώσεις του μετά.

Τέλος σημαντική παράμετρος στην υπόθεση η ψυχρές σχέσεις του εκπροσώπου του Ιλια Ιβιτς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά το τέλος της συνεργασίας του Σέρβου με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάτι που κανείς δεν μπορεί να βγάλει από το τραπέζι…

Τι λέει η ΑΕΚ για Σιόβα και μεταγραφές

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Σιόβα, για τον οποίο δεν κινήθηκε ποτέ, σύμφωνα με την ίδια την Ενωση. Την ίδια στιγμή, όπως λένε οι «κιτρινόμαυροι» οι μεταγραφές τελείωσαν για αυτό το καλοκαίρι καθώς δεν αναμένεται γίνει άλλη κίνηση μέχρι την τελευταία ημέρα των μεαγραφών για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, την 17η Σεπτεμβρίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X