Χέντερσον για Κιάερ: «Πραγματικός αρχηγός, έχει τον σεβασμό όλων στο ποδόσφαιρο»

Κιάερ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ως αρχηγός προς αρχηγό, έκανε ειδική μνεία στον Σιμόν Κιάερ της Μίλαν στο match programme της αποψινής αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μίλαν, τονίζοντας πως ο Δανός μετά το Euro χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων στο άθλημα.

Ο Κιάερ ήταν ο άνθρωπος που πρώτος έσπευσε πάνω από τον αναίσθητο Έρικσεν όταν εκείνος τρόμαξε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι.

Ήταν εκείνος που έδωσε εντολή οι παίκτες να σχηματίσουν ένα τείχος γύρω από τον συμπαίκτη τους για να τον προστατεύσουν από τις κάμερες και τους φωτογράφους και ήταν εκείνος που μαζί με τον Σμάιχελ προσπάθησαν να ηρεμήσουν την σύζυγο του μεσοεπιθετικού της Ίντερ μέχρι εκείνος να ξυπνήσει…

Ο Τζόρνταν Χέντερσον στο match programme της αποψινής αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μίλαν στο «Άνφιλντ» για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, έγραψε: «Υποδεχόμαστε τον Σιμόν Κιάερ στο Άνφιλντ. Έθεσε νέα δεδομένα για την αρχηγία με όσα έκανε στο περιστατικό του Έρικσεν στο Euro.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι αισθάνονταν οι Δανοί διεθνείς σε όλο αυτό το τρομακτικό περιστατικό και είμαι χαρούμενος και ανακουφισμένος που ο Κρίστιαν αναρρώνει ακόμα και είναι καλά. Όμως, ως αρχηγός, εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που έδρασε ο Σιμόν. Θέλω να ξέρει ότι χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων μας στο χώρο του ποδοσφαίρου με όσα έκανε εκείνη τη μέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X