Συνεχίζει να στηρίζει τον Κούμαν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Κούμαν: «Είμαι ανοιχτός να μείνω, χάρη σε εμένα η Μπαρτσελόνα έχει μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Προβληματισμός στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση να συνεχίσει η ομάδα με τον Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική της ηγεσία πήραν οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα μαζί με τον Τζουάν Λαπόρτα.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Μπαρτσελόνα, η αποκαρδιωτική εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Μπάγερν, η οποία είχε σαν συνέπεια την ήττα με 3-0 από τους Βαυαρούς.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο διεθνής Τύπος και πιο συγκεκριμένα η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», τα πάντα συνεχίζουν ως έχουν σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται ναι μεν σε δύσκολη θέση, ναι μεν ο ίδιος είχε πει ότι τα χέρια του σ΄ότι έχει να κάνει με τις επιλογές που είχε για τους παίκτες που είχε στην διάθεση του στο ματς με την γερμανική ομάδα, ναι μεν ο Πικέ σε δήλωση του ανέφερε ότι «αυτοί είμαστε αυτή τη στιγμή», ωστόσο στον καταλανικό σύλλογο είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» στηρίζουν τον Ολλανδό προπονητή και ότι οι ίδιοι θέλουν να μην πανικοβληθούν από την τροπή που θα πάρει η σεζόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X