ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βρίσκεται στη media day της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr βρίσκεται στην προπόνηση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία σε τρεις ημέρες ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα απέναντι στη Σαλαμίνα.

Με μοναδική απουσία αυτή του νεοαποκτηθέντα, Αμπντεραχίμ Μπεριά που αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το enwsi.gr βρίσκεται στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο πλαίσιο και της media day που διοργανώνει η ΑΕΚ και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή προπόνηση

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση του χάντμπολ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X