Παππάς: «Αν η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα το '08 θα άλλαζε το ρου της ιστορίας της-Αδικη η κριτική στον Μελισσανίδη»

Παππάς: «Αν η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα το '08 θα άλλαζε το ρου της ιστορίας της-Αδικη η κριτική στον Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη συνέντευξη του Χάρη Παππά που μιλά για την ΑΕΚ, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ριβάλντο και τον Σέρα Φερέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Παππάς έδωσε μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που έπαιζε στην ΑΕΚ.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε για την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ, για τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Ριβάλντο και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επίσης, σχολίασε για το τί του είπε ο Φερέρ πριν μπει στο εκτός έδρας ματς με την Ελφσμποργκ, όπου και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με εκπληκτικό τελείωμα.

Ο Παππάς για ΑΕΚ

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Παππάς στο gazzetta

Ήσουν και στο ματς (σ.σ ΑΕΚ-Ολυμπιακός 4-0) με τη χειρονομία του Ριβάλντο. Πρόσφατα δήλωσε πως αυτήν την κίνηση δεν την έκανε για τον κόσμο αλλά για κάποιους στην τότε διοίκηση. Ξέρεις κάτι;

«Καλά, ναι… Γιατί αγαπήθηκε και πάρα πολύ. Δεν ξέρω για ποιους το έκανε αυτό όμως».

Η ΑΕΚ πώς τα κατάφερε και έφτασε να «χτυπάει» πρωτάθλημα;

«Είχαμε προσωπικότητες όπως ο Ριβάλντο, ο Λυμπερόπουλος, ο Καφές, ο Ζήκος, ο Δέλλας, ο Παπασταθόπουλος, ο Μαντούκα, ο Σέζαρ… Ήταν μια ομάδα που είχε τα φόντα και είχε στηθεί για να πάρει πρωτάθλημα. Συν τις άλλοις είχε και έναν καλό προπονητή. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έβλεπε κάποια πράγματα δεν ήταν και καλός προπονητής».

Για τον Ντέμη τί γνώμη έχεις;

«Ήταν η καλύτερη χρονιά της ΑΕΚ τότε κι αν έπαιρνε το πρωτάθλημα θα άλλαζε το ρου της ιστορίας της. Ο Ντέμης μου είχε πει “σε γουστάρουμε, θέλουμε να βοηθήσεις την ομάδα”».

Ο Ριβάλντο ήταν το ίδιο κλειστός και στην ΑΕΚ;

«Α, εκεί είχε κάπως λυθεί… Με τους Βραζιλιάνους έκανε πιο πολύ πλάκα. Κι ο Σέζαρ ήταν πολύ κλειστός. Γενικά στον Ολυμπιακό, όμως, ήταν πολύ πιο επαγγελματικά τα πράγματα. Ήταν πιο μαζεμένοι».

Ο Φερέρ ως προπονητής δεν σε βοήθησε;

«Εντάξει, στην προετοιμασία δεν ήμουν αυτός που έπρεπε, αλλά σε όποιο ματς με έβαλε κάτι έδωσα».

Τί θεωρείς ότι άλλαξε στο ποδόσφαιρο από τότε που αγωνιζόσουν μέχρι σήμερα;

«Δεν υπάρχουν προσωπικότητες στις περισσότερες ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αλλάξει και σιγά, σιγά το καταφέρνει. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση αναδιάταξης. Είναι άδικη η κριτική στον Μελισσανίδη, διότι ξεχρέωσε την ομάδα, ετοιμάζει νέο γήπεδο, έφτιαξε προπονητικό κέντρο. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ πρέπει να παίρνει πρωταθλήματα, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζί. Ο Αλαφούζος ξεχρεώνει την ομάδα».

Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες στην καριέρα σου;

«Ο Ριβάλντο».

Πήραν ποτέ αέρα τα μυαλά σου;

«Ποτέ. Αν και κάποιες φορές ίσως να έπρεπε να αντιδράσω διαφορετικά. Στην Καλαμαριά ένιωθα πιο άνετα και γι’ αυτό έβγαζα κι αυτό το πρόσωπο. Βέβαια στην ΑΕΚ, στο γκολ που είχα βάλει στο UEFA με την Ελφσμποργκ ξέσπασα (είχε κάνει το 1-1 μπαίνοντας αλλαγή). Πριν μπω σε εκείνο το παιχνίδι ο Φερέρ μου είχε πει κάποια πράγματα που δεν λέγονται σε ποδοσφαιριστή που θέλεις να σε βοηθήσει. Γι’ αυτό και είχα ξεσπάσει στο γκολ».

 Σε είχε θίξει;

«Είχε πει πράγματα που δεν λέγονται, απλά. Χάναμε 1-0 και αποφάσισε να με βάλει. Με ειρωνεύτηκε τη στιγμή που με έβαζε».

Θέλεις να μας πει τι σου είπε;

«Ότι αν δεν πάω καλά, δεν πρόκειται να ξαναπαίξω ούτε δευτερόλεπτο μαζί του. Αυτό δεν λέγεται σε έναν ποδοσφαιριστή που θέλεις να σε βοηθήσει».

Μετά τί σου είπε;

«Τίποτα. Πανηγύρισα έτσι έξαλλα και μετά έγραφαν ότι το έκανα γιατί δεν πίστευα πως έβαλα εγώ γκολ. Πολλές φορές και οι δημοσιογράφοι γράφουν κάποια πράγματα, χωρίς να ξέρουν τί ισχύει και τι μπορεί να βρίσκεται στην ψυχή του κάθε αθλητή».

Ποιο γκολ θα ήθελες να πανηγυρίσεις ξανά;

«Εκείνο με την ΑΕΚ στην Ευρώπη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X