Αλλος Μελισσανίδης, άλλη ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για τη νέα ΑΕΚ που άλλαξε γιατί άλλαξε το αφεντικό της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ενθουσιασμός στην ΑΕΚ είναι διάχυτος.

Ηταν τόσο μεγάλη η ανάγκη για χαρμόσυνες ειδήσεις που τα αυτονόητα πανηγυρίζονται δεόντως. Δεν μέμφομαι κανέναν που πανηγυρίζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συναίσθημα. Για μεταγραφές που φέρνουν προσδοκίες για κάτι καλύτερο. Και όλο αυτό μετά από μία Κυριακή που είχαμε καιρό να ζήσουμε. Οχι δεν βιώσαμε κάτι extreme, αλλά μία κανονική Κυριακή μίας κανονικής ΑΕΚ για ένα ημίχρονο. Το α’ ημίχρονο μας θύμισε ότι υπάρχουν κενά και προβλήματα. Το β’ ημίχρονο μας θύμισε γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή, η επένδυση και γιατί ο έντονος προβληματισμός πέρυσι και αρχές του καλοκαιριού είχε… βάση.d

Το κάζο από την Βελέζ βοήθησε. Η ΑΕΚ… μάτωσε σε επίπεδο γοήτρου, αλλά έστω και τώρα έγιναν σχεδόν όλα όσα έπρεπε. Η 11άδα έχει αλλάξει σε επίπεδο κατά πολύ, έχει ανέβει ποιοτικά η ομάδα σε προσωπικότητες και λύσεις που βοηθούν τον προπονητή να κάνει όσα έχει σχεδιάσει. Και ακόμη και με την μέτρια εικόνα του α’ ημιχρόνου, να μπορεί με 2-3 επιλογές από τον πάγκο να βγάζει αντίδραση και να φτάνει σε άνετη επικράτηση σε ένα ματς που… κολλάει.

Ο Μελισσανίδης πήρε τα μηνύματα και η ΑΕΚ ωφελήθηκε

Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλαβε τα μηνύματα από τα μέσα της περσινής χρονιάς. Θυμάμαι το ρεπορτάζ από τις 9 Φεβρουαρίου που ανέφερε ότι τα αλλάζει όλα στην ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν. Θυμάμαι και που έγραφα λίγο καιρό μετά ότι δεν μπορεί να κρύβεται ο ίδιος άλλο πίσω από το πρόβλημα. Και προφανώς και η εξέλιξη των γεγονότων δείχνει ότι το ρεπορτάζ είχε βάση και υπόσταση και επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας. Να πω την αλήθεια όμως περίμενα πιο γενναίες αποφάσεις σε επίπεδο ΠΑΕ: στελεχών, ανάπτυξης του κλαμπ, εταιρικής νοοτροπίας και στο κομμάτι των Ακαδημιών. Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα όμως έκανε πολλά, έως… πάρα πολλά. Και ο σχεδιασμός έπιασε… ταβάνι, αναφορικά με την υλοποίηση του από Κονέ και Παπαδημητρίου. Τώρα το τι θα δούμε στο χορτάρι είναι μία άλλη συζήτηση, που χρειάζεται χρόνο, υπομονή και προφανώς δείγματα στον αγωνιστικό χώρο. Άρα αγώνες, οι οποίοι μέχρι να αλλάξει ο χρόνος δεν είναι πολλοί. Άρα μέσα από το ένα ματς την εβδομάδα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πρέπει να βρει τον τρόπο να αποκτήσουν ρυθμό οι παίκτες-κλειδιά, η ομάδα να βγάλει τη δουλειά των προπονήσεων και να δουλέψει το σύνολο ορθώς. Για αυτό θα κριθεί αργότερα ο Σέρβος και όχι τώρα, αν και η πίεση των αποτελεσμάτων τον… ακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Μελισσανίδης λοιπόν αποφάσισε να αλλάξει. Και μαζί του άλλαξε η ΑΕΚ. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο βήμα για οργανισμό ΑΕΚ, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινότητα του. Το αφεντικό είναι κοντά, στηρίζει, ενισχύει και απαντήθηκε το ερώτημα για το πως… βλέπει την παρουσία του στην ΑΕΚ μετά από 8 χρόνια. Με όσα βιώνει ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη νομίζω ότι ο Μελισσανίδης ως παρουσία προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση. Με τα μεγάλα σωστά του και τα μεγάλα λάθη του. Είναι εδώ όμως.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X