Μίλερ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα ή δύο τέρματα»

Μίλερ για την Ατλέτικο: «Παίξαμε με τους... χούλιγκανς της Ευρώπης!»
Photo Credits: INTIME

Για την άνετη νίκη, που θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο άνετη, απέναντι στη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Τόμας Μίλερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Μίλερ, σκόραρε (με αρκετή δόση τύχης) σε ακόμη ένα παιχνίδι και συνέβαλε τα μέγιστα στην μεγάλη επικράτηση των «Βαυαρών» επί της Μπαρτσελόνα.

Στις δηλώσεις του ο Γερμανός άσος, μετά την αναμέτρηση δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ εξέφρασε και την πίστη του πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα τέρματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Μίλερ:

«Από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, δεν δεχθήκαμε πίεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα ή δύο τέρματα, αλλά διασκεδάσαμε τον αγώνα. Όταν νικάς με 3-0 στην Βαρκελώνη για τον πρώτο αγώνα του Champions League, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσο για το γκολ μου. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και απέναντί της, βρίσκω μερικές φορές 1-2 μέτρα περισσότερο χώρο. Στην προηγούμενη φάση, επέλεξα να δώσω την μπάλα σε συμπαίκτη μου και μετά, είπα στον εαυτό μου «πρέπει να δοκιμάσεις την τύχη σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X