Κόντρα Μπόρις Τζόνσον-Premier League για το ποσοστό πληρότητας των γηπέδων

Οι οπαδοί επιστρέφουν στα αγγλικά γήπεδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα με την κυβέρνηση ανοίγει η Premier League,η οποία αποφάσισε να παρατείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, το μέτρο της παρουσίας οπαδών με Green Pass για τους πλήρως εμβολιασμένους, καθώς επίσης και σε αυτούς που είναι σε θέση να προσκομίσουν στοιχεία για πρόσφατο αρνητικό κορωνοϊού.

Με τον τρόπο αυτό η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος διατηρεί το εν λόγω μέτρο, το οποίο δίνει την δυνατότητα να υπάρχει πληρότητα 100% στα γήπεδα, ενώ μεταξύ άλλων επιτρέπει στους συλλόγους να συνεχίζουν να απασχολούν εργαζόμενους κάνοντας ελέγχους για την πιστοποίηση των φιλάθλων.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε αντίθεση, με τα νέα μέτρα που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, η οποία από την πλευρά της πήρε την απόφαση να μην εισαγάγει το πιστοποιητικό για μαζικές εκδηλώσεις.

Όσον αφορά τους συλλόγους, αυτοί ακολούθησαν την γραμμή της διοργανώτριας αρχής και όχι της κυβέρνησης επιτρέποντας στον κόσμο να μπει στο γήπεδο με πιστοποίηση και φορώντας μάσκες … με την κυβέρνηση από την πλευρά της να μην έχει αντιδράσει ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X