Κούμαν: «Αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ»

Κούμαν: «Τον τελευταίο μήνα δεν νιώθω εμπιστοσύνη από την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Θέλουν 2 με 3 χρόνια οι «Μπλαουγκράνα» έτσι ώστε να γίνουν ξανά η Μπαρτσελόνα του παρελθόντος σύμφωνα με το Ρόναλντ Κούμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα με 3-0 από τη Μπάγερν Μονάχου είναι βαριά.

Η Μπαρτσελόνα, όσον αφορά το μέγεθός της ως ομάδα είναι πολύ μεγάλη και όπως είναι λογικό καμία ήττα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ειδικά αν υπάρχει και αυτή η εικόνα που υπήρχε χθες.

Οπως γίνεται πάντα μετά από τέτοιες βραδιές τα… φώτα έπεσαν πάνω στον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος μίλησε για πλάνο 3ετίας, μέσα από το οποίο όλοι οι πολύ ταλαντούχοι, αλλά άπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα καταφέρουν να ξαναφέρουν τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή.

«Τι να κάνω με το σύστημα; Είχαμε τρεις επιθετικούς διαθέσιμους. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Aλλά αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ. Έχουμε παιδιά που είναι 18-20 ετών και έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους.

Δεν θέλω να πω τίποτα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή είναι η ομάδα μας και στηριζόμαστε σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε δύο τρία χρόνια όμως θα είναι πολύ καλοί όλοι τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X