Champions League: Ντεμπούτο για Αθανασιάδη, ματσάρες σε Λίβερπουλ και Μιλάνο

Champions League: Ντεμπούτο για Αθανασιάδη, ματσάρες σε Λίβερπουλ και Μιλάνο
Photo Credits: INTIME

Το ντεμπούτο του στους ομίλους του Champions League αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα στις 19:55 ο Γιώργος Αθανασιάδης, απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ ωραία παιχνίδια και… ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη του Champions League και σήμερα, με τον Γιώργο Αθανασιάδη, MVP της πρόκρισης της Σερίφ στους ομίλους, να αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παρέα με τον Ελληνα γκολκίπερ, την πρώτη του εμφάνιση σε ομίλους Champions League θα κάνει σήμερα και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση των Μολδαβών.

Από εκεί και έπειτα το ενδιαφέρον στρέφεται σε «Ανφιλντ», «Σαν Σίρο» και στο «Γιαν Μπρέιντελ».

Αρχικά έχουμε την επιστροφή της Μίλαν στο Champions League μετά από 7 ολόκληρα χρόνια σε μία όχι και τόσο εύκολη πρεμιέρα, από τη στιγμή που καλείται να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» σε ένα παιχνίδι που φέρνει μνήμες από τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Από εκεί και έπειτα, Ιντερ και Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται αντιμέτωπες για δεύτερη σερί χρονιά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Βέβαια, τόσο οι νερατζούρι όσο και η βασίλισσα έχουν αλλάξει συγκριτικά με την περσινή σεζόν καθώς υπάρχουν άλλοι προπονητές στον πάγκο τους και προσπαθούν να αφομοιώσουν τα «θέλω» τους.

Τέλος, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Βέλγιο λόγω… Μέσι. Αυτό καθώς η Μπριζ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ να αγωνίζονται στην ίδια ενδεκάδα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ:

1ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία (22:00)
Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

2ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (22:00)
Λίβερπουλ – Μίλαν (22:00)

3ος όμιλος

Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ (19:45)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άγιαξ (22:00)

4ος όμιλος

Σερίφ Τίρασπολ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)
Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X