Τζόκοβιτς: «Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα για το υπόλοιπο της σεζόν»

Ο Τζόκοβιτς θέλει να ξεπεράσει τον Μποργκ σε κατακτήσεις Wimbledon

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν απέκλεισε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να ξεκουραστεί ως το τέλος της χρονιάς ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας, αφού ηττήθηκε στον τελικό του US Open από τον Μεντβέντεφ, δεν είναι σίγουρος αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος του 2021.

Ο Σέρβος δεν κατάφερε στη Νέα Υόρκη να γίνει ο πολυνίκης στην ιστορία των grand slam και το ρεκόρ πήρε παράταση για το Australian Open. Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο για τα πλάνα του για τα επόμενα τουρνουά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει κάπου.

«Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα. Δεν έχω κανένα πλάνο. Δεν έχω ιδέα που θα παίξω και αν θα παίξω μέχρι να τελειώσει η σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν απουσιάσει και από το ATP Finals θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα δούμε κανέναν από την Big-3 από το 2001 όταν το τρόπαιο είχε κατακτήσει ο Λέιτον Χιούιτ απέναντι στον Σεμπαστιάν Γκροσιάν (η διοργάνωση ονομαζόταν τότε Tennis Masters Cup).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X