Καιρός: 35°C με 37°C στο τέλος της εβδομάδας (VIDEO)

Καιρός: 35°C με 37°C στο τέλος της εβδομάδας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 15 Σεπτεμβρίου ωστόσο ο καιρός σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες θα θυμίζει καλοκαίρι με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα προς το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου! «Ο καιρός θα είναι ότι πρέπει για παραλία» είπε στη σημερινή πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης δίνοντας το στίγμα.

«Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού καθώς πολύ θερμή αέρια μάζα από την Αφρική θα χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας» υπογραμμίζει ο ίδιος.

Οι πιο θερμές μέρες θα είναι ιδιαίτερα η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή. Αυτές τις μέρες η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 37 βαθμούς κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά δηλαδή τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

«Από Δευτέρα και μετά θα υποχωρήσει η ζέστη και από τα μέσα της εβδομάδας το σκηνικό θα γίνει και πάλι φθινοπωρινό» κατέληξε ο μετεωρολόγος του Open.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X